Vis indhold
Erann DD

Rock/Pop

Erann DD billetter

3 Resultater

Danmark

3 arrangementer

Om Erann DD

ERANN DD er aktuel med et brag af et nyt album i 2013. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen.

Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

Samtidig fik Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, som udkom tidligere på året, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser.

Alle kendte og elskede sange som selvfølgelig også vil kunne opleves live på Erann DD Soulexplosions Turen i 2013.

Oplev Erann DD & The Soulbastards - et funky orkester, som består af nogle af dedikerede soul musikere fra Thomas Helmig, Gnags, Toppen af Poppen orkesteret, Antonellis.

Erann DD var for nylig aktuel i TV2 programmet Toppen af Poppen, et kæmpe hit på TV, som bragte soulsangeren helt tæt på danskernes hjerter igen. Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme.

Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på de helt nye babies live i 2013.