Vis indhold
Pavillonen Pavillonsalen

Pavillonen Pavillonsalen billetter

Kærvej 11, 8500 Grenaa, Danmark

Se kort(Åbner i en ny fane)

14 Resultater

14 ud af 14 arrangementer er hentet

Info om spillested

Information

Pavillonen er det kulturelle samlingssted på Djursland. Med en bredt favnende kulturel profil der spænder fra det bredde og mangfolkelige til det specielle og kantede er der en speciel stemning som publikum gerne rejser langt for at opleve.

Udover mange kulturelle arrangementer har mange foreninger til huse i Pavillonen der bl.a. gør, at der er fyldt med liv fra morgen til aften med et hav af forskellige daglige aktiviteter. Pavillonen indeholder mange forskellige kulturelle kunstarter såsom teater, musical, comedy, billedkunst og ikke mindst LIVE musik som den kunstart der fylder mest - præsenteret af genrer som rock, pop, folk, jazz, verdensmusik, viser, heavy, hiphop og meget meget mere…

Det kulturelle program er en flot blanding mellem etablerede, upcoming og kendte kunstnere. Dette miks giver mulighed for at opleve det velkendte såvel som det nye og kantede.

Pavillonen er et fleksibelt hus der med kapaciteter fra 50 til 1200 har muligheder for at kunne tilpasse rummet til koncerten både i størrelse og udtryk. Centersalen kan rumme koncerter med nummererede siddepladser i amfiopbygning så vel som for et stående publikum uden stole.

Pavillonsalen er meget fleksibel og rummer en række forskellige opsætninger op til 250 publikummer og Hallen er den største sal med op til 1200 publikummer.

Pavillonen er et multianvendeligt musikhus med flere koncertsale. Pavillonen rummer kapaciteter mellem 50 – til 1200 fordelt på flere forskellige sale med forskellige muligheder fra intim cafe opstilling over nummererede siddepladser i amfiopbygning til ståpladser for et stort publikum. Alle sale er fleksibelt opbygget med mange muligheder og kan derved give bedst mulig rum til musikken både i størrelse og udtryk.

Ved siden af den kulturelle profil rummer huset aftenskoleaktiviteter, musikskole, billedskole, amatørteater, danseskole m.m. samt møder og konferencer. Derudover rummer huset også en del sportsaktiviteter, f.eks. håndbold, badminton, indendørs fodbold, spinning, aerobic med mere.

Huset rummet eget køkken der leverer masser af mad til de mange aktiviteter - lige fra de mindre møder over større selskaber til koncepter med spisning før koncerterne.

Pavillonen ligger geografisk midt i Danmark placeret i smukke naturlige omgivelser tæt på Grenås centrum.

Tilbage til starten … Pavillonen i Grenaa har en lang historie og tager sit udspring i starten af 1900 tallet hvor den gamle sal blev bygget og de første aktiviteter tog sin start. Herefter er huset vokset hen over årene både i størrelse og i antal arrangementer til det kulturelle centrum det er i dag. I slutningen af 1970erne begyndte koncerterne at fylde mere og mere og flere legendariske orkestre har gennem tiden haft deres spæde start i den gamle sal i intime omgivelser, f.eks. TV 2, Gnags, Malurt, Lars HUG med flere.

Pavillonen har haft besøg af en række kendte kunstnere b.la Kim Larsen, TV2, Thomas Helmig, Savage Rose, Hanne Boel, Carpark North, Tim Christensen, DR Big Band, 10CC, Anne Linnet, Michael Falch, Alan Olsen, Poul Krebs, Sebastian, Palle Mikkelborg, Caroline Henderson, Cæcilie Norby, Sanne Salomonsen, Big Fat snake, Sigurd Barret, Infernal, Gnags, Lis Sørensen, Johnny Madsen med flere - der er flot flankeret af en række nye og kommende stjerner du sikkert kommer til at høre mere til i fremtiden.

Velkommen til Pavillonen – kultur på spidsen… www.pavillonen.dk

Kort