Vis indhold

Karosserifabrikken billetter

Murergade 8, 3000 Helsingør, Danmark

Se kort(Åbner i en ny fane)

24 Resultater

20 ud af 24 arrangementer er hentet

Info om spillested

COVID19 info

Kære koncertgæst


Covid-19 betyder mange restriktioner I forhold til at kunne forsamle sig og ikke mindst afholde koncerter.

Karosserifabrikken efterlever naturligvis de retningslinjer der udstikkes fra sundhedsmyndighederne, og for tiden er det kun muligt for afholdelse af koncerter med siddende publikum. Dette under hensyntagen til behørig afstand mellem siddepladserne og andre forholdsregler mod smittespredning. Salen opdeles i rækker, stolene står enkeltvis og forskudt.

Vi forventer at kunne genoptage vort efterårsprogram til august men vi har samtidig, i lyset af de forskellige forsigtige udmeldinger fra myndighederne, besluttet at vi pt. planlægger alle efterårets koncerter som siddende koncerter. Vi har reduceret antallet af billetter betragteligt og forventer derfor at kunne afvikle alle vores arrangementer som planlagt, blot som siddende og under hensyntagen til skærpede forholdsregler med smittespredning.Vi ar desuden ændret procedurer omkring garderobe, bar og toiletter således at vi minimerer kødannelse og sikre trygge forhold for alle gæster. De nærmere regler vil fremgå tydeligt når du ankommer til Karosserifabrikken. Almindeligt overtøj medbringes til sin plads i salen således vi minimerer håndtering og personlig kontakt.


Vi henstiller til at du som gæst IKKE møder op til koncerten hvis du føler dig syg eller har været i kontakt med Covid-19 smittede.