Om store billetsalg

Sådan køber du billetter til et populært arrangement:
1. Log ind på din profil før salget starter (typisk kl. 10.00) og find arrangementet.
2. Når du kommer ind på arrangementet, vil der muligvis være en "venteside".
3. Når salget begynder, vil du blive sat i kø til billetsalget.
4. Når du kommer igennem til billetsalget, skal du vælge det ønskede antal billetter og følge instruktionerne for at købe dem.
5. Din ordre er først bekræftet, når du har betalt billetterne og fået en endelig bekræftelse på kvitteringssiden.
6. Bemærk: der kan gå op til et døgn før dine TicketFast-billetter ankommer på din e-mail.Hos Ticketmaster Danmark ønsker vi, at dit billetkøb skal være så nemt som muligt. Derfor kan du her læse mere om det, vi kalder "store salg", dvs. salg af billetter til de mest populære arrangementer. Vejledningen skal give dig nogle gode råd, så du får den mest smidige købsoplevelse.

3D Secure:
På Ticketmaster.dk benytter vi "3D Secure", en sikkerhedsløsning for betalingskort. Hvis dit betalingskort (VISA eller Mastercard) er tilknyttet dit mobilnummer vil du under betalingen få tilsendt en kode pr. sms som du skal indtaste, for at gennemføre betalingen. Er dit kort ikke tilknyttet dit mobilnummer skal du bruge dit NemID for at oprette det. Læs mere hos Nets.

Salgsstart:
Salget til et arrangement begynder typisk kl. 10.00. Op til salgsstart vil en masse mennesker gå ind på siden. Derfor vil du typisk havne på en "venteside". Når salget begynder, vil du blive placeret i køen til selve billetsalget.

Billetsalget:
Når du kommer igennem til billetsalget, kan du opleve at få beskeden "Ingen ledige billetter for tiden". Denne besked betyder ikke, at arrangementet er udsolgt, men at de udbudte billetter enten er solgt eller på hold. At en billet er på hold betyder, at kunder stadig er i gang med at gennemføre ordren, da man har 10 minutter til at betale for billetterne. Nogle af disse billetter vil falde tilbage og kan købes af nye kunder.

Udsolgt:
Så snart alle billetter er solgt og alle transaktioner gennemført vil arrangøren typisk melde ud, at arrangementet er udsolgt. I de fleste tilfælde bliver der oprettet en venteliste. Tilmelder du dig ventelisten, forpligter du dig ikke til at købe billetter. Dog er ventelisten samtidigt ikke en garanti for at få billetter.

Gode råd og vejledning:
For at gøre dit billetkøb så let og hurtigt som muligt kommer her nogle gode tips:

Opret en profil på ticketmaster.dk: Hvis du ikke i forvejen har en profil, er det en god idé at gøre det i god tid, så du ikke risikerer at miste dine billetter, fordi du skal bruge tid på at oprette dig.

Log ind på din profil: Log ind på din profil og find arrangementet frem i god tid, så du ikke skal spilde tid på det efter salget er begyndt, men kommer direkte i kø.

Hav kun én browser eller ét browservindue åbent: Det er ingen fordel at åbne flere browsere eller browservinduer, og du risikerer at blive smidt ud af køen.

Opdatér din browser: Sørg for, at din internetbrowser er opdateret i forhold til fx Java, samt at du bruger den seneste udgave af selve browseren.

Lad være med at trykke refresh eller opdatér: Hvis du kommer igennem til selve køen til billetsalget, skal du lade være med at refreshe eller opdatere dit browservindue, da du kan miste din plads i køen.

Hav dit betalingskort klar, før salget starter: Vær desuden omhyggelig med indtastning af dine kreditkortoplysninger og sørg for at beskytte disse oplysninger.

Du har 10 minutter til at gennemføre købet: Hvis du er i gang med en ordre og ikke når at gennemføre den inden for 10 minutter, vil dine billetter blive frigivet til andre.

Gennemført køb: Vær opmærksom på, at dit køb først er gennemført, når du ser en bekræftelsesside på skærmen og efterfølgende modtager en email, som bekræfter dit køb. Ved spidsbelastninger kan der gå længere tid, før du modtager emailkvitteringen. Under store salg kan billetter, som er bestilt med eTicketFast som leveringsmetode, være lidt længere om at nå frem end sædvanligt.

Salgskanaler: Du kan købe billetter enten via ticketmaster.dk, vores Ticketmaster app eller via din Smartphone eller Tablet. Du er også velkommen til at besøge et fysisk salgssted eller ringe til os på 38 48 16 30.

Venteliste: Hvis du ikke fik billetter, kan du skrive dig på ventelisten i tilfælde af, at flere billetter frigives på et senere tidspunkt.

Køb af billetter på det sorte marked: Hvis du uheldigvis ikke har fået billet, så lad være med at købe den et andet sted end den autoriserede billetformidler. Der er er mange billethajer i det danske såvel som de internationale farvande, og vi ville være kede af, hvis du blev snydt. Husk, at det eneste, der er mere ærgeligt end ikke at få billet, er at stå med en billet på koncertdagen, som viser sig at være falsk. Køb derfor altid kun din billet hos den officielle og autoriserede billetformidler. Læs mere om billetsvindel.

Skulle du have spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 38 48 16 30. Du kan også skrive til os via menuen Kundeservice/FAQ.