Platinum-billetter

Hvad er Platinum-billetter
Prisen på Platinum-billetterne er dynamisk – det vil sige tilpasset udbud og efterspørgsel, så den afspejler den reelle markedsværdi. Prisen kan altså variere (gå op og ned) fra time til time og dag til dag.

Målet hermed er at sikre fans en let og sikker adgang i det officielle billetsalg, hos den autoriserede billetformidler, til en pris, der er fastsat af arrangøren og artisten. Dermed reduceres billetsalget også på det sekundære/sorte marked.

Platinum-billetter er en sikker og pålidelig måde at købe ledige billetter på. Den ekstra billetindtægt går til arrangøren/artisten i stedet for til det sekundære/sorte marked. Platinum giver således kunderne mulighed for at købe billetter hos den officielle billetformidler, selvom de regulære billetter til arrangementet officielt måtte være udsolgt. Kunderne får dermed bedre og flere valgmuligheder i forbindelse med billetkøb.

Hvad er forskellen på Platinum-pladser og de pladser, der er lige ved siden af?
Arrangøren allokerer et begrænset antal pladser til Platinum. Men der er ikke nødvendigvis nogen forskel. Ideen er at sikre et antal pladser henover forsalgsperioden, såfremt muligt. At sikre at kunden får bedre og flere valgmuligheder også efter, at de regulære billetter måtte være udsolgt. Ved ekstrem stor efterspørgsmål kan Platinum-billetter dog også blive hurtigt udsolgt.

Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil sidde?
Arrangøren har allokeret en række pladser til Platinum. Der kan være tale om pladser på den samme eller forskellige række(r). Du kan finde yderligere information om Platinum-pladser i forbindelse med beskrivelsen af det konkrete arrangement på ticketmaster.dk.

Kan jeg kun købe Platinum-billetter på ticketmaster.dk?
Ja! Platinum-billetterne er udelukkende til salg på Ticketmaster Danmarks website - dog også via vores Servicecenter på nogle arrangementer.

Er der andre fordele ved at købe Platinum-billetter?
Hvis Collector Ticket er tilgængeligt på arrangement vil dine Platinum-billetter leveres som Collector Ticket. Det vil fremgå af beskrivelsen på ticketmaster.dk hvilke yderligere fordele, der eventuelt måtte være ved Platinum-pladserne. Men som udgangspunkt er Platinum billetter solgt til markedspris. Ideen er at sikre kapacitet henover en lang forsalgsperiode, såfremt muligt.

Hvorfor kan jeg ikke købe Platinum-billetter til alle koncerter?
Platinum-billetter er tilgængelige på specielt udvalgte arrangementer. Følg med i udvalget på ticketmaster.dk og se listen herunder.

Hvordan får jeg leveret mine Platinum-billetter?
Der er ingen forskel på, hvordan du får leveret regulære billetter og Platinum-billetter. Du vælger selv, om du ønsker at printe billetterne selv eller få dem tilsendt med posten. Hvis der er Collector Ticket på arrangementet vil billetterne dog blive sendt pr. post.

Du er velkommen til at kontakte vores Servicecenter på 38 48 16 30 hvis du ikke fik svar på dit Platinum-spørgsmål her.