Om Ticketmaster Danmark

Billetnet skiftede navn til Ticketmaster Danmark pr. april 2016.

Det handler om at sælge billetter. Derfor søger vi hos Ticketmaster Danmark hele tiden at levere den bedste service til billetkøberne og de arrangører, som gør det hele muligt.

Det er vores fornemste opgave at være en stærk leverandør og partner for de arrangører, vi samarbejder med – og en moderne, synlig og informativ salgskanal for de tusinder af billetkøbere, der finder vej til os hver dag.

Ticketmaster Danmark formidler – gennem samarbejde med flere end 600 arrangører over hele landet – billetter inden for alle typer af genrer og arrangementer. Vi har mere end 20 års erfaring med billetsalg til live-oplevelser som musik, teater, sport, festivaler, stand-up og mere. Vores kunder køber billetter via Ticketmaster.dk, som er en af landets største e-handelssider, på en række fysiske salgssteder landet over eller ved at kontakte Ticketmaster Danmarks Servicecenter. Dertil kan man følge os via vores nyhedsbreve og på de sociale medier; Facebook, Twitter, YouTube og Instagram, hvor vi hver dag bringer nyt om arrangementer, konkurrencer og meget mere.

Billetnet A/S blev etableret i København i 1991 og har siden 2002 være ejet af verdens største billetformidler, Ticketmaster, som p.t. opererer på 18 markeder verden over. Ticketmaster er et selskab i den amerikanske underholdningskoncern Live Nation Entertainment.

Om Live Nation Entertainment
Live Nation Entertainment er verdens største selskab inden for live-underholdning og eCommerce og består af de fire markedsledere: Ticketmaster, Live Nation Concerts, Artist Nation og Live Nation Media & Sponsorship. Ticketmaster er ledende inden for salg af billetter verden over, og Ticketmaster.com er en af verdens top fem e-handelssider med over 26 millioner månedlige, unikke besøgende.

Live Nation Concerts driver spillesteder verden over og producerer årligt flere end 22.000 shows og festivaller for mere end 2.300 kunstnere. Artist Nation er verdens førende artist management-selskab med flere end 200 tilknyttede musikkunstnere og 750 millioner fans på de sociale medier. Live Nation Media & Sponsorships har, som den førende leverandør af unikke marketingløsninger inden for underholdningsbranchen, gjort det muligt for flere end 800 annoncører/brands at få adgang til mere end 125 millioner unikke brugere af Live Nations Entertainments digitale platforme verden over.

For yderligere information besøg www.livenationentertainment.com eller www.ticketmaster.com.

Spørgsmål fra medier eller presse bedes rettet til: press@ticketmaster.co.uk.

©2018. Ticketmaster Danmark, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C. All rights reserved.
CVR -nr: 20309474.

Brug af denne hjemmeside er underlagt Ticketmaster Danmarks retningslinjer, som forbyder kommerciel brug. Ved at gå videre fra denne side indvilliger du samtidig i at acceptere disse betingelser.

  • Ledige jobs hos Ticketmaster Danmark