Retningslinjer for gavekortsbilletter

Om Ticketmaster Danmarks og arrangørernes gavekortsbilletter (det "gamle" Gavekort)

Retningslinjer
Arrangørernes gavekort/gavekortsbilletter kan købes på alle Ticketmaster Danmark-salgssteder, herunder Ticketmaster.dk og 70 15 65 65.

Modtageren af gavekortet kan indløse det på Ticketmaster Danmarks fysiske salgssteder landet over. Gavekortet kan (i modsætning til Ticketmaster Danmarks nye Gavekort) ikke indløses/bruges som betaling her på Ticketmaster.dk.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. I forbindelse med billetkøb udbetales et eventuelt restbeløb.

Ticketmaster Danmark tager ikke ansvar for bortkomne, beskadigede/ødelagte eller stjålne gavekort eller for uautoriseret brug heraf.

Sådan bruger du dit gavekort (den "gamle" gavekortsbillet):
Ticketmaster Danmark gavekortsbilletter kan indløses på alle Ticketmaster Danmarks salgssteder i forbindelse med køb af billetter. Du kan også indløse dine gavekortsbilletter ved at ringe til Ticketmaster Danmarks Servicecenter på tlf. 70 15 65 65. Indløsningen forudsætter dog, at den totale billetpris overstiger gavekortets værdi.

Hvis du har købt billetter her på Ticketmaster.dk kan du efterfølgende få gavekortets værdi refunderet til din konto ved at gøre følgende: Scan gavekortsbilletten og send billedet til os sammen med dit reg.- og kontonummer samt ordrenummeret på de billetter, du har købt. Så overfører vi beløbet til din konto (gavekortet skal sendes til os inden for 4 hverdage efter købet af billetterne). Du kan kontakte os her.

Bemærk! Det er ikke muligt at bruge eller forlænge et gavekort med overskredet udløbsdato.