World Cancer DayTicketmaster International arbejder tæt sammen med lokale velgørende organisationer rundt om i verden for at øge bevidstheden om World Cancer Day og opfordre vores medarbejdere, kunder og fans til at forene sig om denne velgørenhed.

Kræft er en sygdom, der sandsynligvis har berørt os alle på et tidspunkt – om det er vores familie, venner eller endda kollegaer.

Her i Ticketmaster Danmark bidrager vi til den samlede sag både ved annoncering og donationsmulighed på www.ticketmaster.dk, annoncering i nyhedsbreve og på sociale medier.

Der er desuden indledt et lokalt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse med henblik på fremtidige fælles aktiviteter, så som deltagelse i Landsindsamlingen den 29. marts, hvor Ticketmasters personale vil deltage som indsamlere.

Som den førende e-handelsplatform indenfor liveunderholdning vil Ticketmaster tilbyde fans muligheden for at tilføje en velgørende donation på billetter købt via Ticketmasters website. Med over en milliard digitale brugere årligt verden over vil dette medføre en uovertruffen synlighed og opmærksomhed på sagen.

I 20 markeder på tværs af Europa, Australien og New Zealand deltager Ticketmaster medarbejdere i indsamlingsaktiviteter, der bakker op om kræftstøtteorganisationer verden over – lige fra kagesalg og dør-til-dør indsamling, til motionsløb og quizaftener.