Music days 2017

Music Days er et nyt bud på at give mødet mellem publikum, de udøvende kunstnere og musikbranchen nogle gode rammer at udfolde sig i. Omdrejningspunktet for Music Days er kunstnerne og de faktiske udgivelser der ser dagens lys i Danmark. På Music Days præsenteres de levende og i øjenhøjde med publikum, der får chancen for at komme helt tæt på dem der skaber musikken og høre om baggrunden for den, fra dem der laver den.

Music Days er både messe, uhøjtidelig festival, levende værksted og intime kunstnermøder på én og samme gang. Deltagerne er på den ene side publikum og på den anden side alle de markante spillere i den danske musikbranche netop nu. Det er pladeselskaber, forlag, digitale og fysiske distributører, enkeltkunstnere, sponsorer, festivaler, spillesteder/kulturhuse, medier, publishers, booking, management, billetudbydere, eventbureauer, teknologivirksomheder, etc. Hver især møder de ikke bare op med både nye udgivelser, særudgaver, bagkatalog, gadgets og arrangementer, men også med kunstnerne bag udgivelserne og koncerterne, der i interviewform og/eller ved eksklusive performances, får muligheden for at fortælle historien direkte til deres publikum.

"Hver dag vil der være mellem 10 – 15 talks med relevante kunstnere og dertil kommer yderligere publikumsvendte aktiviteter som f.eks. muligheden for at se musikfilm, Hi-Fi lytterum, relevante fotoudstillinger og Hi-Fi Biograf."

Gaffa-Prisen

Det populære musikshow GAFFA-Prisen flytter til Odense fra København. Valget er faldet på Odense ud fra et ønske om mere plads og bedre synlighed, når den folkevalgte pris skal uddeles, og nye talenter skal præsenteres.

GAFFA-Prisen, blev uddelt første gang i 1991, og siden 2010 har der været afholdt et liveshow på Bremen Teater med mange uforglemmelige øjeblikke og store musikalske opdagelser. Kendskab, ambitioner og produktion er vokset og når GAFFA-Prisen afholdes lørdag d. 11. marts vil knap 2.000 publikummer kunne overvære prisuddelingen live, hvilket er tre gange flere end tidligere. Scene- og produktionsforhold er perfekte i det spritnye ODEON, hvilket er vigtigt for et show, hvor alle artister spiller live, og hvor musikken skal kunne opleves både i salen og hjemme i sofaen.

GAFFA-Prisen afholdes i Odeon i Odense lørdag d. 11.3. kl. 20-22 og transmitteres fra klokken 21 på DR3. Til showet uddeles en lang række priser til kunstnere som gjort det godt i musikåret 2016. Følgende artister optræder live på scenen: Bisse, Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka, Soleima, Aksglæde og Turbolens.

"GAFFA-Prisen er en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på hjemlig grund og er blevet uddelt siden 1991. Det er GAFFAs læsere, der vælger de nominerede og vinderne."