new for 2019 logo

Vi søger altid spændende nye live-acts, og vi er sikre på:
Vi vil høre meget fra disse artister i 2019.
EMIL KRUSE

Emil Kruse er en af den danske musikscenes spændende up and coming artister. Han udgav tilbage i 2016 sin anmelderroste debut EP “Slumromantiker”. Året efter blev den unge artist en af 2017 mest spillede kunstnere på P3 med 'Hørt fra dig'.

Læs mere

JADA

Jada stormer ikke blot frem nationalt, men er godt på vej ud over landets grænser, hvilket blandt andet skyldes singlen "Keep Cool" og musikvideoen hertil, som har fået opmærksomhed af blandt andet BBC Radio 1 og musiksitet The Line of Best Fit.

Læs mere

BETTE

Sangerinden Bette er endnu en af den danske musikscenes spændende artister. I begyndelsen af 2018 udgav hun sin første single ‘Forstår Dig Nok En Dag’ efter tid i studiet med rapper og producer Emil Kruse.

Læs mere

MAGGIE ROGERS

Maggie Rogers landede et af årets største virale hits i 2016 med hendes single "Alaska". I begyndelsen af 2019 udgav hun sit debutalbum "Heard It In A Past Life".

Læs mere

CHARLOTTE LAWRENCE

Charlotte Lawrence er en teen popstjerne med en mørk kant. Hun er født og opvokset i Los Angeles. Hun har allerede fået millioner af streams med breakout sangene ”Just The Same” og ”Sleep Talking”, to virale hits, der perfekt fanger hendes ”trojanske hest”-tilgang til musik, som hun pakker i dybt personlige tekster og uimodståelige melodier.

Læs mere