breaker
breaker

Tallene er cirkatal og opdateres en gang om ugen.

Tallene er cirkatal og opdateres en gang om ugen.

langelandsfestival logo

Vær med hele ugen: 18.-25. juli! 8 day festival pass giver dig adgang til Langelandsfestival 2020 i hele festivalugen - og vi sælger kun 1.500 stk. til Early Bird pris!

De fire første dage er der to fede koncerter om dagen i Møllers, og Forhaven med madboder og barer er åben. De sidste fire dage er der fuldt musikprogram, og hele Festivalpladsen er åben - og med dit 8 day festival pass har du adgang til alle oplevelserne!

Vi sælger kun 1.500 stk. 8 day festival passes til Early Bird pris - så det kan godt betale sig at være hurtigt ude! Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Koncentreret fest og musik! 4 day festival pass giver dig adgang til Langelandsfestival 2020 i de fire hoveddage: 22.-25. juli - vi sælger kun 1.500 stk. til Early Bird pris!

Fra onsdag d. 22. til lørdag d. 25. juli er hele Festivalpladsen åben! Med et 4 day festival pass er du med i hoveddagene, hvor der er fuldt musikprogram og masser af gode oplevelser!

Vi sælger kun 1.500 stk. 4 day festival passes til Early Bird pris - så det kan godt betale sig at være hurtigt ude! Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Campingvognspladser priser

Når Langelandsfestival ruller sig ud åbner en kæmpestor campingplads! Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, camplet og autocamper. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes.

9 ELLER 5 DAGE?

9 dage i campinvogn (17.-25. juli) passer til 8 day festival pass og 5 dage i campingvogn (21.-25. juli) passer til 4 day festival pass. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Hos Langelandsfestival er der to muligheder for parkering. Du kan enten vælge vores standardparkering på de områder, der støder op til festivalen. Alternativt kan du vælge at komme helt tæt på Laden, hvor du får dit armbånd på, ved at parkere på Central Park - denne parkeringsmulighed kommer i salg senere.

Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidigt lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Billetten giver ret til opsætning af en pavillon (maks. 3x3 meter) på festivalens teltområder.

I følgende camps er det dog ikke tilladt at opsætte pavillon af plads- og brandhensyn: UngCamp, EfterskoleCamp, GirafCamp, Camp '91, SafariCamp og CrewCamp! Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

VÆR MED TIL AT FEJRE 30 ÅRS JUBILÆUM!

Siden 1991 har Langelandsfestival samlet familier, venner, kollegaer, unge, gamle, efterskoleelever, par, singler - ja, alle, der kan lide en god fest og god musik! Til sommer gør vi det for 30. gang - og vi vil have dig med!

  • Vi er mere end en familiefestival - vi har fede temabarer, streetfood og fester til langt ud på natten.
  • Oplev over 70 fede koncerter fra fem scener - få overblikket over scenerne her!
  • Senere kommer der også mulighed for overnatning i en af vores fede camps!