Langelandsfestival logo
breaker
breaker

langelandsfestival logo

Vær med hele ugen: 18.-25. juli! 8 day festival pass giver dig adgang til Langelandsfestival 2020 i hele festivalugen!

De fire første dage er der to fede koncerter om dagen i Møllers, og Forhaven med madboder og barer er åben. De sidste fire dage er der fuldt musikprogram, og hele Festivalpladsen er åben - og med dit 8 day festival pass har du adgang til alle oplevelserne!

Koncentreret fest og musik! 4 day festival pass giver dig adgang til Langelandsfestival 2020 i de fire hoveddage: 22.-25. juli.

Fra onsdag d. 22. til lørdag d. 25. juli er hele Festivalpladsen åben! Med et 4 day festival pass er du med i hoveddagene, hvor der er fuldt musikprogram og masser af gode oplevelser!

Campingvognspladser priser

Når Langelandsfestival ruller sig ud åbner en kæmpestor campingplads! Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, camplet og autocamper. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes.

9 ELLER 5 DAGE?

9 dage i campingvogn (17.-25. juli) passer til 8 day festival pass og 5 dage i campingvogn (21.-25. juli) passer til 4 day festival pass. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Campingvognspladser priser

Slip for at slæbe! Lad os gøre arbejdet - og køb en fed camp. Fx Malibu Beach, hvor vi sætter et fortelt klar til dig - eller hvad med vores skønne campingvognscamp Camp California, hvor der er ekstra luksus til dig og din campingvogn?
Du kan læse meger mere om vores camps på llf.dk.

Campingvognspladser priser

Slip for at slæbe! Lad os gøre arbejdet - og køb en fed camp. Hvad med fx at bo i et lækkert tipitelt, hvor der står camp beds klar til jer?
Du kan læse meger mere om vores camps på llf.dk.

Hos Langelandsfestival er der to muligheder for parkering. Du kan enten vælge vores standardparkering på de områder, der støder op til festivalen. Alternativt kan du vælge at komme helt tæt på Laden, hvor du får dit armbånd på, ved at parkere på Central Park - denne parkeringsmulighed kommer i salg senere.

Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidigt lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

Billetten giver ret til opsætning af en pavillon (maks. 3x3 meter) på festivalens teltområder.

I følgende camps er det dog ikke tilladt at opsætte pavillon af plads- og brandhensyn: UngCamp, EfterskoleCamp, GirafCamp, Camp '91, SafariCamp og CrewCamp! Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

VÆR MED TIL AT FEJRE 30 ÅRS JUBILÆUM!

Siden 1991 har Langelandsfestival samlet familier, venner, kollegaer, unge, gamle, efterskoleelever, par, singler - ja, alle, der kan lide en god fest og god musik! Til sommer gør vi det for 30. gang - og vi vil have dig med!

  • Vi er mere end en familiefestival - vi har fede temabarer, streetfood og fester til langt ud på natten.
  • Oplev over 70 fede koncerter fra fem scener - få overblikket over scenerne her!