Ticketmaster Fan Guarantee

Showstopping flexibility

Vi har skabt Fan Guarantee for at give dig en endnu højere grad af fleksibilitet og service i forbindelse med dit billetkøb hos Ticketmaster

Ticketmasters Fan Guarantee er:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 3 dages returret fra købstidspunktet
• Mulighed for at bytte eller opgradere billetterne
• Hjælp til at overdrage billetter til en anden fan


3 dages returret fra købstidspunktet

Billetter er som udgangspunkt fritaget fra reglen om fortrydelsesret. Men med Fan Guarantee giver vi dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 3 dage (72 timer) efter købet. Du kan ikke få refunderet dine billetter, hvis der er 14 dage eller mindre til eventet (regnet fra købstidspunktet). Bemærk, at man kun kan anmode om refundering indenfor 3 dage (72 timer) efter ordrebekræftelsen via nedenstående formular, og du vil ikke få billetgebyr refunderet. * Se bemærkning under FAQ.

Formularen finder du her

Mulighed for at opgradere billetterne

Hvis du ønsker andre eller bedre billetter, giver Ticketmaster dig mulighed for at bytte eller opgradere dine billetter helt frem til arrangementets start. Blot skal de nye billetter have samme som, eller højere værdi end, de oprindelige billetter. Ombytning/opgradering kan ske ved henvendelse til Ticketmasters servicecenter på tlf.: 70 15 65 65.

Hjælp til at overdrage billetterne til en anden fan

Videresalg af billetter til overpris er som bekendt forbudt i Danmark. Men hvis du ønsker at overdrage din billet til en anden fan, er det muligt. Blot skal du kontakte vores servicecenter på 70 15 65 65 – så vil en af vores medarbejdere hjælpe med det praktiske i forbindelse med overdragelse, refundering af penge osv.

FAQ

Garanti for 100% officielle billetter
Når du har købt din billet hos Ticketmaster, får du automatisk en garanti for, at billetten er ægte, gyldig og dermed giver adgang til det arrangement, du har købt den til.

Vi fraråder, at du køber billet andre steder end hos den officielle billetudbyder, da du risikerer at betale for meget samt at blive afvist ved indgangen, hvis billetten ikke er gyldig.

* Bemærk, at selve tilbagebetalingen af dine penge kan tage nogle dage, efter din anmodning om refundering er blevet godkendt. Du kan ikke få refunderet dine billetter, hvis der er 14 dage eller mindre til arrangementet (regnet fra købstidspunktet). En husstand har ret til 1 refundering per måned og maks. 3 refunderinger per år.


Fan Guarantee er skabt for at give vores fans en endnu bedre oplevelse i forbindelse med deres billetkøb. Misbrug af Fan Guarantee vil blive behandlet på samme måde som øvrig misbrug af vores billetsystem, svindel med billetter, køb med henblik på videresalg osv.