En billet du altid kan gemme

Collector Ticket - som kun tilbydes af Ticketmaster - er den bedste måde til at bevare de fantastiske minder du får, når du har været til et fedt show. Det er en fysisk billet du kan have rundt om halsen, og få scannet når du skal ind til arrangementet.

Det bedste ved en Collector Ticket? Du kan tage den med hjem som en souvenir, for at minde dig om de fede oplevelser du har haft. Det er den perfekte billet!

Collector Ticket tilbydes kun på udvalgte shows, og kun i en begrænset periode. Så køb dem mens du kan!

Se også vores FAQ

Collector Ticket er tilgængeligt på disse arrangementer:

FAQ

Hvad er en Collector Ticket?

Collector Ticket er en særlig billet, på størrelse med et kreditkort, som har et billede af kunstneren/showet på forsiden, dvs. den er unik for det show, du har købt billet til. Din Collector Ticket sendes med en gratis nøglesnor, som du kan tage rundt om halsen, og let medbringe til arrangementet. Hvis du bestiller f.eks. 4 Collector Ticket vil du også modtage 4 tilhørende nøglesnore.

Hvordan fungerer en Collector Ticket?

En Collector Ticket er ligesom enhver anden billet. Den har en unik stregkode, som bliver scannet ved indgangen. Dvs. du skal medbringe din Collector Ticket til spillestedet, få den scannet ved indgangen, og nyde showet!

Hvor hurtigt modtager jeg min Collector Ticket?

Din Collector Ticket sendes fra udlandet så hurtigt som muligt. Du vil modtage den senest 1-2 uger før arrangementet, men typisk langt hurtigere. Hvis der er mindre end en uge til koncerten finder sted, og du endnu ikke har modtaget din bestilling, beder vi dog kontakte vores kundeservice.

Hvad koster en Collector Ticket?

Typisk koster en Collector Ticket 45-55 kr. oveni den normale billetpris.

Kan jeg bestille en Collector Ticket og en alm. billet i samme ordre?

Ja, det kan du som udgangspunkt godt. Du skal dog være opmærksom på, at hele ordren vil blive leveret med posten.

Skal jeg bære min Collector Ticket rundt om halsen?

Du kan gøre helt hvad du vil med billetten, så længe den bliver scannet ved indgangen.

Bemærk: det endelige design på den Collector Ticket du modtager kan være anderledes fra det design der vises her på ticketmaster.dk under købet.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt vores kundeservice.