Ticketmaster Appen


Det er vigtigt for os i Ticketmaster, at du får billetter til dine favoritevents. Derfor er vores app designet til at gøre det let at finde og købe billetter til de events, du er allermest vild med!

Nedtælling til billetsalget

Har du fundet et arrangement, som du simpelthen bare skal have billetter til? Brug vores påmind-funktion for at få en påmindelse før billetsalget starter.

Populære arrangementer

Vil du bare se, hvad der sker? I appen kan du let se en oversigt over de mest populære events, og alt det nye der snart går i salg.

Brug din telefon til at gemme dine billetter

Nu behøver du ikke længere tænke på PDF'er og at skulle printe dine billetter. Når du bruger appen kan du downloade billetterne direkte i appen, og så har du altid billetterne lige ved hånden - også selvom du ikke har WiFi eller dataforbindelse.

Appen opdateres løbende

Appen bliver løbende opdateret med nye funktioner, som gør det let at købe billetter. Download appen nu, og hold øje med opdateringer løbende.

Mere information

Ticketmaster appen er en af de letteste og hurtigste måder at købe billetter til de arrangementer, du er mest vild med. Her får du svar på de mest alm. spørgsmål.

Hvor ofte bliver appen opdateret?

Vi prøver altid at holde appen up-to-date og vi forbedrer den løbende, for at gøre din oplevelse med at købe billetter endnu bedre. Appen opdateres automatisk regelmæssigt.

Hvad sker der hvis jeg får en ny telefon, og appen mangler?

Download Ticketmaster appen igen og log på. Alle dine billetter og oplysninger kommer frem automatisk.

Hvad hvis jeg har andre spørgsmål?

Kontakt vores Servicecenter for at få hjælp.