Vis indhold
We Will Rock You

Musical

We Will Rock You billetter

155 Resultater

Vælg dato

Danmark

Der er ingen kommende events i Danmark

Der er andre tilgængelige events herunder

International Events

155 arrangementer
20 ud af 155 arrangementer er hentet

Om We Will Rock You

Stjernecastet til 2017’s store musicalbrag ’WE WILL ROCK YOU’ består bl.a. af Joey Moe, Niels Olsen, Szhirley, Kristine Yde, Anders R. Gjesing, Christoffer Brodersen og Nellie Ettison. Og det bliver en kæmpe fest!

Szhirley er ikke med på følgende forestillinger: 23/4 kl 15, 30/4 kl 15, 7/5 kl 15, 21/5 kl 15
Christoffer Brodersen er ikke med på følgende forestillinger: 22/4 kl 16, 29/4 kl 16, 6/5 kl 16, 20/5 kl 16
Joey Moe er ikke med på følgende forestillinger: 21/4 kl 17 + 21, 6/5 kl 16 + 20

Der kan forekomme ændringer i tilfælde af sygdom.

16 mio. solgte billetter i 28 lande på 6 forskellige kontinenter. Det er de imponerende facts om én af de sidste 15 års største globale musicalsucceser: Queen-musicalen WE WILL ROCK YOU. Til foråret 2017 kan den for første gang oplevelses med dansk cast - på dansk. Alle sangene er forsat på engelsk. Og det i en ny version med sange fra Queens sangkatalog, som ikke tidligere har været med i forestillingen. ’We Will Rock You’ får Danmarkspremiere i Københavns helt nye arena, Royal Arena, d. 19. april 2017, hvorefter den kan opleves i Jyske Bank Boxen i Herning fra d. 18. maj - præsenteret af Langkjær Entertainment og Live Nation.

'We Will Rock You' er spækket med hits fra et af rockhistoriens mest ikoniske og elskede bands. Fans af Queen kan glæde sig over at kunne opleve numre som ’Bohemian Rhapsody’, ’We Are The Champions’, ’Radio Ga Ga’, ’Killer Queen’, ’Who Wants to Live Forever’, ’Under Pressure’ og selvfølgelig den uundgåelige titelmelodi ’We Will Rock You’!

Musicalen er skabt af britiske komiker og stjerneforfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde! Siden har den været opført over hele verden fra Australien og Japan over USA, Canada og Mexico til Sydafrika, Brasilien, Tyskland, Spanien, Italien og mange flere.

Det bliver den danske komiker Lars Hjortshøj, der skal oversætte manuskriptet til dansk – så der er garanti for en oplevelse i absolut topklasse, både musikalsk og humoristisk!

'We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom – det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set…!

MUSICAL I FANTASTISKE OMGIVELSER!
’We Will Rock You’ får premiere i Danmarks nye arena - Royal Arena I København! Til de helt store koncerter vil der kunne være op imod 16.000 publikummer, men arenaen kan også omdannes til et intimt specielt designet musicalteater i luksusklassen med 4.000 siddepladser. Så når ’We Will Rock You’ får premiere næste forår, bliver det i Royal Arenas helt nye teateropstilling med optimalt udsyn, perfekt lyd på alle pladser, nyeste teaterteknik og state-of-the art scenefaciliteter. Københavns nye musicalteater er født!

I Jyske Bank Boxen i Herning er musicalforestillinger i det helt store udtræk et velafprøvet fænomen. Senest trak musicalen Hairspray fulde huse, og også her kan arrangørerne love en teateroplevelse i særklasse!

HANDLINGEN
Vi er i fremtiden. På et sted, der engang hed Jorden. Globaliseringen er komplet. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen – intet er overladt til tilfældighederne.

Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange. Rygterne siger, at der stadigvæk findes instrumenter på planeten Mall. Rebellerne leder efter den sagnomspundne guitar, der engang tilhørte en fænomenal, og meget langhåret, guitargud. Men The Ga Ga Cops leder også efter guitaren...

Premiere i København:
19. april 2017 i Royal Arena

Premiere i Herning:
18. maj 2017 i Jyske Bank Boxen