WALLMANS Dinnershow URBAN NIGHTS billetter

Show, middag & natklub – den perfekte aften ude

4-retters middag & fantastiske shownumre
I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

NYT SHOW – URBAN NIGHTS
Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet URBAN NIGHTS fører jer gennem et eventyrligt univers fyldt med overdådig musik, forførende dans og imponerende akrobatik af højeste kaliber.

Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musikalske fortolkninger af nogle af tidens allerstørste stjerner som ACDC, Adele og de legendariske sange fra the Great American Songbook.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Showet kulminerer i et brag af en farverig pinball-popfinale, hvor store kvindelige artister såsom Christina Aguilera, Katy Perry og Pink forenes.

Finalen får dansegulvet til at eksplodere, og så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

URBAN NIGHTS spiller fra den 24. august 2018 frem til midten af juni 2019.

32 arrangementer for WALLMANS Dinnershow URBAN NIGHTS 32 Arrangementer

Arrangementer i Danmark (29)