WALLMANS Dinnershow FLASHBACK billetter

Den perfekte aften ude – show, 4-retters middag & natklub!

Wallmans er stedet, hvor vi først og fremmest fejrer dig og dine gæster, men i denne sæson fejrer vi noget mere. Vores historiske cirkusbygning fylder 130 år, og det skal selvfølgelig markeres med et forrygende show!

Det er nu, du skal forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. I er garanteret en aften, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Imens det nye show FLASHBACK udspiller sig under den smukke kuppel, serveres aftenens 4-retters menu. Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende artisteri og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. FLASHBACK er, som altid i Wallmans, et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en bragende finale, der præsenterer et sandt FLASHBACK til alle de musikalske højdepunkter fra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

2 arrangementer for WALLMANS Dinnershow FLASHBACK 2 Arrangementer

Arrangementer i Danmark (0)

Ingen arrangementer fundet i Danmark.

Internationale arrangementer International (2)