Vis indhold
Wallmans Dinnerparty

Mere teater/underholdning

Wallmans Dinnerparty billetter

3 Resultater

Danmark

3 arrangementer

Om Wallmans Dinnerparty

DINNERPARTY - SUCCESEN FORTSÆTTER

Du kan godt glæde dig! Vi fortsætter succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og publikum!

Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser! Så saml venner, familie og kollegaer til byens største dinnerparty – lige i hjertet af København.

Med vores dinnerparty hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Glæd dig til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en ny, lækker 4-retters middag. Men pas på, du ikke får en artist i suppen! Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri af et show rundt om dig og fra alle ender og kanter af Cirkussalen.

Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi overdynger vores æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse – længe leve alle vores skønne Wallmans-gæster!

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, som sparker gang i festen i natklubben.

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans – den fedeste af alle begivenheder i København!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.