Ingen arrangementer fundet

Ingen arrangementer fundet

Om Wallmans 2016

Show, middag & natklub – den perfekte aften ude

4-retters middag & fantastiske shownumre
I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre. Glæd jer også til at opleve vores nye store scene med 3 LED-skærme og et helt ubeskriveligt 180 graders synsfelt i Cirkussalen!

Rock og savnede stjerner
Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer.

Fra fransk cabaret til H.C. Andersen
Vi tager også en rejse både til den forførende franske cabaret, når vi besøger en af verdens med elskede og romantiske musicalfilm og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Fantastisk akrobatik og underholdende artisteri
ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Det skal fejres!
I Wallmans elsker vi at fejre livets særlige øjeblikke, og har dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

Kom helt tæt på!
Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Madonna-finale
Aftenen kulminerer i en forrygende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.