Vis indhold
Depeche Mode

Indie Rock

Depeche Mode billetter

0 Resultater

Ingen arrangementer fundet

Om Depeche Mode

Depeche Mode er et af den moderne musiks mest indflydelsesrige bands, og i 2017 tager de på verdensturné. Det sker i forbindelse med udgivelsen af deres nye studiealbum, ”Spirit”, der udkommer i begyndelsen af 2017. Efter albumudgivelsen, vil Global Spirit Tour give livslange og nye fans mulighed for at opleve bandets banebrydende og intense, følelsesbetonede shows.

På den første del af Global Spirit Tour kan man opleve Dave Gahan, Martin Gore og Andy Fletcher spille for mere end 1.5 millioner fans i 32 byer i 21 lande i Europa. Tournéen starter i Stockholms Friends Arena 5. maj, og kan bl.a. opleves på fan-favorit venues såsom San Siro i Milano, Berlins Olympiastadion og Paris’ Stade de France.

Før Paris vil bandet dog have aflagt København et besøg, hvor de spiller i Telia Parken. Derudover vil touren komme til - for bandets vedkommende - nye stadions som London Stadium, Otkritie Arena i Moskva, og Veltins-Arena i Gelsenkirchen, Tyskland. Den europæiske del af touren slutter 23. juli med et sidste stadion show i Cluj-Napoca i Rumænien. Se nedenfor for fuld tourplan og information.

Efter de europæiske tour-datoer i sommeren 2017, vil Global Spirit Tour fortsætte med shows i Nord- og Sydamerika. Global Spirit Tour bliver bandets 18. turné, og vil markere deres første live-optrædener i over tre år. På bandets sidste turné, Delta Machine Tour, spillede de for over 2.5 millioner fans ved udsolgte shows i Europa og Nordamerika, og touren var en af 2013s største og bedst sælgende tournéer. På Global Spirit Tour fortsætter bandet deres velgørende partnerskab med det schweiziske ur-firma Hublot, for at rejse penge og skabe opmærksomhed til det velgørende formål: Water - i deres mission om at skaffe rent drikkevand til alle i verden.

”Spirit” vil være de musikalske pionerers 14. studiealbum, og opfølgeren til det kritikerroste ”Delta Machine” album fra 2013, som nåede en hitliste top fem position i 26 lande, og nummer ét i 12 lande. ”Spirit” bliver produceret af James Ford, stiftende medlem af bandet Simian Mobile Disco, hvis seneste arbejde som producer omfatter albums fra Florence and the Machine og Arctic Monkeys. ”Spirit” vil verden over blive udgivet i begyndelsen af 2017 via Columbia Records.

Med mere end 100 millioner solgte plader og live-optrædener for mere end 30 millioner fans over hele verden, nægter Depeche Mode at læne sig tilbage i selvtilfredshed, med utallige kunstnere der udnævner dem som inspirationskilde, og kritikere der hylder dem som ”stadig brændende relevante” og et band der "bliver mere og mere signifikante som tiden går ". Med ”Spirit” og Global Spirit Tour er de klar til at fortsætte denne historie af musikalsk innovation og kritikerrost, kommerciel succes.