BLAST Pro Series billetter

BLAST Pro Series er det nyeste og mest eksplosive Counter-Strike: Global Offensive- og esport-event i verden! Med over 10.000 mennesker i den nye, topmoderne Royal Arena vil dette være den største esport-event på dansk grund nogensinde.

Dørene åbner kl. 11.30, og første runde af kampe er planlagt til at begynde kl. 13.30. Når dagen omme, den store finale spillet, og pokalen er blevet overrakt til de første BLAST Pro Series Champions nogensinde, vil du have oplevet seks af verdens bedste hold, og blandt andet set det danske derby mellem Astralis og North, sammen med mere end 10.000 ellevilde tilskuere foran den nye, unikke, trekantede BLAST Pro Series scene. En turnering, hvor ALLE kampe tæller!

Første del af programmet inkluderer de tre sidste og afgørende runder i gruppespillet med tre kampe på samme tid. Her vil du have mulighed for at følge med i de afgørende øjeblikke og highlights fra alle kampene på hovedskærmen og opleve den konstante faninvolvering, som live-esport kan på en helt anden måde end nogen traditionel sport. Du bliver guidet igennem det hele af den danske legende Anders Blume og hans hold af verdensklasse-kommentatorer, som både forklarer, fortæller og lever med i kampene undervejs. Anden del af programmet består af finalespillet, en række publikumsoverraskelser og den store BLAST Pro Series finale - én kamp, én scene, én vinder!

Til BLAST Pro Series er du garanteret at opleve dit favorithold live. Om det er Astralis, North, Faze eller et af de andre verdensklassehold gør ingen forskel. Alle hold spiller på scenen, alle spillerne er til stede, og du kan se alle de afgørende kampe!

BLAST Pro Series i Royal Arena er turneringen, du skal opleve, hvis du vil mærke den elektriske stemning til live-esport og være sikker på at se dit favorithold!

1 arrangementer for BLAST Pro Series 1 Arrangement

Arrangementer i Danmark (1)