Om gebyrer

Ticketmaster Danmark lever af at formidle billetter mellem arrangører (spillesteder, kulturhuse, teatre, promoters m.m.) og de kunder, der gerne vil købe billetter.

Billetgebyr
Billetter solgt gennem Ticketmaster Danmark bliver tillagt et billetgebyr. Billetgebyret vil som udgangspunkt være mellem 10 og 40 kr. pr. billet – afhængig blandt andet af arrangementets pris og de vilkår, der i øvrigt er aftalt med den enkelte arrangør. Billetgebyret er indregnet i den pris, du ser på ticketmaster.dk.

På nogle events tilbydes tillægsvarer i forbindelse med selve arrangementet. Gebyret vil som udgangspunkt være mellem 0 og 40 kr. pr. tillægsvare – afhængig blandt andet af tillægsvarens pris og de vilkår, der i øvrigt er aftalt med den enkelte arrangør. Dette gebyr er indregnet i den pris, du ser på ticketmaster.dk.

Der betales endvidere et salgstillæg på 20,00 DKK pr. transaktion (dvs. uanset hvor mange billetter, du køber) ved køb af billetter med personlig betjening via Ticketmaster Danmarks Servicecenter samt andre fysiske salgssteder. Du betaler altså ikke salgstillæget ved køb af billetter på ticketmaster.dk.

Ved afhentning/køb af reservationer på fysiske salgssteder betales et reservationstillæg på 5 kr. pr. billet. Så du sparer altså penge ved at købe dine billetter med det samme.

Leveringsgebyrer
1. eTicketFast (tidl. "TicketFast") – du printer eller downloader selv billetten, så der er intet leveringsgebyr på eTicketFast. Læs mere om eTicketFast her.

2. Fysiske billetter fremsendes som standardpost med Post Danmark mod et leveringsgebyr på 40,00 DKK pr. transaktion.

3. Billetter i gaveæske. Det er nu også muligt, at få billetter leveret i en gaveæske med Post Danmark, mod et leveringsgebyr på 52,00 DKK pr. transaktion. Læs mere om gaveæske.

Ticketmaster Danmark gør særligt opmærksom på, at forsendelsesrisikoen påhviler køber, og Ticketmaster Danmark påtager sig intet ansvar eller risiko for fysiske billetters hændelige undergang, forringelse, bortkomst eller beskadigelse under forsendelsen til køber. Se dog herunder om erstatningsbilletter.

Erstatningsbilletter
Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Så kontakt vores Servicecenter på tlf. 70 15 65 65, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet. Det koster billetgebyret pr. billet + 50 kr. i administrationsomkostninger.

Ved udstedelse af erstatningsbilletter ugyldiggøres de oprindelige billetter. Når en udskrivning af erstatningsbilletter er gennemført, er det ikke muligt at fortryde ordren.

Kortgebyrer (inkl. moms)
Dankort el. VISA/Dankort - transaktionsbeløb under 100 kr: 1,30 DKK pr. transaktion
Dankort el. VISA/Dankort - transaktionsbeløb over 100 kr: 1,64 DKK pr. transaktion
MasterCard, Eurocard, VISA, VISA Electron/VISA Debit 1,25% af transaktionsbeløbet
Diners Club 2,13% af transaktionsbeløbet

Bemærk: Visse udenlandske kreditkort accepteres ikke på ticketmaster.dk af sikkerhedsmæssige årsager. Du er velkommen til at kontakte vores Servicecenter på tlf. 70 15 65 65, såfremt du har spørgsmål hertil.

Forbehold for fejl og mangler
Ticketmaster Danmark tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.