Billetnet skifter navn til Ticketmaster Danmark

STOR RÆKKEVIDDE - MED HJERTE FOR DET LOKALE

Billetnet har siden 2002 været ejet af den globale leder inden for salg af billetter, amerikanske Ticketmaster, som blev etableret i 1976 - og er dermed en del af Ticketmaster International. Vi opererer i 21 markeder over hele verden og vores websites har over 230+ millioner kunder pr. år. I slutningen af 2014 startede vi på en ny og spændende rejse, der slutter her i april 2016. Med et forestående navneskift fra Billetnet til Ticketmaster Danmark udfoldes et nyt og begivenhedsrigt kapitel, der rækker langt ind i fremtiden og tilbyder et væld af nye muligheder for danske arrangører og billetkøbere.

Vi er først og fremmest en dansk billetformidler, som er til for danske arrangører og billetkøbere. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har for mere end 20 år siden slået rod i den danske kulturmuld. Vi er en del af branchen, og vi har den bredeste erfaring på markedet. Gennemskuelighed, målrettethed og tillid er essentielle elementer i et samarbejde med os. Samtidig er det vigtigt for os, at vi hele tiden er konkurrencedygtige. Samarbejdet med Ticketmaster er en kæmpe styrke for os og for vores arrangører. Ticketmaster og internationaliseringen åbner nye døre og gør det muligt for os at optimere billetsalget via de nyeste og mest effektfulde produkter og kanaler. Det handler om at forene og balancere det lokale, historien, erfaringen, det nye og det globale – som til sammen udgør vores styrke og konkurrencemæssige fordel.

I Danmark engagerer over hen ved 50.000 fans via vores sociale medier hver dag, og ønsker du at købe en billet, så har vi en række fysiske salgssteder fordelt over hele landet. Vores medarbejdere i Servicecenteret på kontoret i København har allerede talt i telefon med vores kunder 58.000 gange i år!

Kontakt os

Servicecenter

7015 6565
servicecenter@ticketmaster.dk

Client Support

3848 1500
500@ticketmaster.dk

Salg

3848 1550 (tryk 3)
sales@ticketmaster.dk

Din globale guide til lokal underholdning

Global Entertainment Guide er DIN one-stop-shop med events verden over og giver dig mulighed for at planlægge underholdning, uanset hvor du befinder dig i verden og hvad DU ønsker at opleve!

Tjek det ud her

Har du en iPhone? Gem dine billetter på mobilen

Ticketmaster hjælper dig med at finde og købe billetter fra din mobile enhed. Download vores iPhone app nu for at få adgang til internationale begivenheder på din mobile enhed

Download on the App Store