Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

WE WILL ROCK YOU - THE MUSICAL

19 maj
2017
fre
17:00

Kaj Zartowsvej 7 7400 Herning

Salgsperiode:
Start man, 03/04/17 10:00
Slut fre, 19/05/17 17:00

Information

Information

Nummererede siddepladser.

Kørestolspladser købes gennem
Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65.
Pladsen er inklusive 1 ledsager.

Læs mere på Live Nation her

Boxen:
Se salsplan

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
 • PL1

  665,00 DKK

 • PL2

  605,00 DKK

 • PL3

  545,00 DKK

 • PLK

  665,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

QUEENS MUSICAL -’WE WILL ROCK YOU’
- for første gang på dansk!

Stjernecastet til 2017’s store musicalbrag ’WE WILL ROCK YOU’ består bl.a. af Joey Moe, Niels Olsen, Szhirley, Kristine Yde, Anders R. Gjesing, Christoffer Brodersen og Nellie Ettison. Og det bliver en kæmpe fest!

16 mio. solgte billetter i 28 lande på 6 forskellige kontinenter. Det er de imponerende facts om én af de sidste 15 års største globale musicalsucceser: Queen-musicalen WE WILL ROCK YOU. Til foråret 2017 kan den for første gang oplevelses med dansk cast - på dansk. Alle sangene er forsat på engelsk. Og det i en ny version med sange fra Queens sangkatalog, som ikke tidligere har været med i forestillingen. ’We Will Rock You’ får Danmarkspremiere i Københavns helt nye arena, Royal Arena, d. 19. april 2017, hvorefter den kan opleves i Jyske Bank Boxen i Herning fra d. 18. maj - præsenteret af Langkjær Entertainment og Live Nation.
'We Will Rock You' er spækket med hits fra et af rockhistoriens mest ikoniske og elskede bands. Fans af Queen kan glæde sig over at kunne opleve numre som ’Bohemian Rhapsody’, ’We Are The Champions’, ’Radio Ga Ga’, ’Killer Queen’, ’Who Wants to Live Forever’, ’Under Pressure’ og selvfølgelig den uundgåelige titelmelodi ’We Will Rock You’!

Musicalen er skabt af britiske komiker og stjerneforfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde! Siden har den været opført over hele verden fra Australien og Japan over USA, Canada og Mexico til Sydafrika, Brasilien, Tyskland, Spanien, Italien og mange flere.

Det bliver den danske komiker Lars Hjortshøj, der skal oversætte manuskriptet til dansk – så der er garanti for en oplevelse i absolut topklasse, både musikalsk og humoristisk!

'We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom – det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set…!

MUSICAL I FANTASTISKE OMGIVELSER!
’We Will Rock You’ får premiere i Danmarks nye arena - Royal Arena I København! Til de helt store koncerter vil der kunne være op imod 16.000 publikummer, men arenaen kan også omdannes til et intimt specielt designet musicalteater i luksusklassen med 4.000 siddepladser. Så når ’We Will Rock You’ får premiere næste forår, bliver det i Royal Arenas helt nye teateropstilling med optimalt udsyn, perfekt lyd på alle pladser, nyeste teaterteknik og state-of-the art scenefaciliteter. Københavns nye musicalteater er født!

I Jyske Bank Boxen i Herning er musicalforestillinger i det helt store udtræk et velafprøvet fænomen. Senest trak musicalen Hairspray fulde huse, og også her kan arrangørerne love en teateroplevelse i særklasse!

HANDLINGEN
Vi er i fremtiden. På et sted, der engang hed Jorden. Globaliseringen er komplet. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen – intet er overladt til tilfældighederne.

Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange. Rygterne siger, at der stadigvæk findes instrumenter på planeten Mall. Rebellerne leder efter den sagnomspundne guitar, der engang tilhørte en fænomenal, og meget langhåret, guitargud. Men The Ga Ga Cops leder også efter guitaren…

Premiere i København:
19. april 2017 i Royal Arena

Premiere i Herning:
18. maj 2017 i Jyske Bank Boxen

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Ticketmaster Danmarks Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket mulighed vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på Ticketmaster.dk og de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk. Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere. Hvis du køber Platinum-billetter får du automatisk billetterne som Collector Ticket.

Salsplan

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne forestilling er det muligt at købe Collector Ticket. Læs mere under Yderligere Information. Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.