Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

THE SHOW - a Tribute to ABBA - AFLYST

25 apr
2017
tir
20:00
Arrangement aflyst

Stadionvej 5 6100 Haderslev

Salgsperiode:
Start fre, 01/04/16 10:00
Slut tir, 25/04/17 20:00

Information

Information

Num. siddepladser

For yderligere oplysninger kontakt venligst Jes Johansen på tlf. 40 34 48 73

Læs mere på www.kulturisyd.dk

http://csb-island.dk/a-tribute-to-abba/

Arrangør
Kultur i Syd, Ringridervej 89, 6400, Sønderborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
 • A

  400,00 DKK

 • B - Begrænset udsyn

  350,00 DKK

 • C - Dårligt udsyn

  250,00 DKK

 • Kørestol

  400,00 DKK

 • Ledsager

  400,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

CSB Island Entertainment præsenterer

THE SHOW fejrer jubilæet for ABBA´s første single i 2017 - 45 år siden successen startede

THE SHOW
A tribute to ABBA

Året er 1974 i Brighton, England, Europa har kåret sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bliver den bedst sælgende pop gruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev gruppens store gennembrud og blev fulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden. Det er ingen hemmelighed, at ABBA ikke har turneret i flere årtier, så musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af "THE SHOW – a tribute to ABBA", som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft 15 års imponerende succes i hele verden. Med næsten 700 koncerter i 40 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA´s musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

ABBA´s første single udgivelse
I 2017 fejrer THE SHOW, at det er 45 år siden, at ABBA udgav deres første single "People need love", og eventyret om de svenske popkonger- og dronninger begyndte.

"ABBA er kendt og elsket over hele verden. Fra begyndelsen ville vi hylde denne bedrift ved at skabe den perfekte illusion om det originale ABBA. Når THE SHOW fejrer jubilæet for ABBA´s første singleudgivelse, vil publikum kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd," fortæller producent Kenneth Svoldgaard.


THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talent show, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW.

"En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt illusion om ABBA, er at bruge svenske sangere i THE SHOW. De har en helt særlig accent, som er umuligt at kopiere for andre. Vi går ikke på kompromis med noget, når vi skal genskabe den autentiske ABBA lyd," fortsætter Kenneth Svoldgaard.


Originale musikere

Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give THE SHOW en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA musikere som gæstestjerner i THE SHOW. På denne turne´ kan publikum se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og som kompenerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do sammen med det originale ABBA medlem Benny Andersson:

"Da jeg blev spurgt, om jeg ville spille med i THE SHOW, sagde jeg ja med det samme, fordi showet er af så høj kvalitet. Jeg nyder at bidrage til, at musikken bliver så tæt på den originale lyd som muligt. Det er måske svært at tro, men jeg nyder næsten mere at turnere med THE SHOW end med det originale ABBA. ABBA´s musik er vokset for mig hen over årene og har vist sig at have unikke kvaliteter. Efter alle disse år er sangene stadig levende, og jeg nyder dem mere og mere for hver dag, der går," siger Ulf Andersson.

ABBA har fortjent deres plads i musikhistorien og i dag 45 år efter gruppens første singleudgivelse og 43 år efter deres store internationale gennembrud, lever deres musik stadig og sælger mere end 2 millioner albums om året.

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA´s største hits i et ekstravagant to-timers show. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.
Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA´s imponerende sangkatalog.

Priser og fans
Med mere end to millioner solgte billetter fortjener THE SHOW at blive stemplet som en gigantisk publikums succes, men udover publikums hyldest har THE SHOW opnået stor officiel anerkendelse. I 2010 vandt THE SHOW prisen for BEDSTE SHOW ved The Limelight Awards i London - THE SHOW vandt over shows som THRILLER LIVE, DIRTY DANCING og PRISCILLA (Queen of the dessert) THE MUSICAL.

Kennet Svoldgaard fortæller: "At vinde Limelight Awards var kronen på værket efter flere års dedikeret arbejde med at opbygge THE SHOW. Men det vigtigste for os er stadig den kærlighed, vi oplever fra de tusindvis af dedikerede ABBA fans, der kommer for at opleve THE SHOW år efter år. Og ikke mindst den hædersbevisning, at den Officielle Internationale ABBA Fan Klub har givet THE SHOW den størst mulige anerkendelse:

"Absolut bedste ABBA siden ABBA"
Den Officielle Internationale ABBA Fan Klub

Publikum over hele verden kan se frem til en fantastisk aften, når THE SHOW kommer til din by for at fejre og ære ABBA og ABBA´s musik.

You Tube video

Dette arrangement er aflyst

Du kan ikke købe billetter til dette arrangement. Vælg venligst en anden dato eller start en ny søgning.

Venligst kontakt os hvis du har spørgsmål