Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

The Janitors (S) + Red Lama

29 apr
2017
lør
21:00

Rådhusstræde 13 1466 København K

Salgsperiode:
Start tor, 30/03/17 09:45
Slut lør, 29/04/17 21:00

Information

Information

The Janitors er en mikstur mellem hårdtslående, disorienterende, forvrænget shoegaze og psykedelisk dronende støj rock. Sidst vi hørte fra svenskerne, var tilbage i 2014 hvor de udgav EP'en "Evil doings of an evil kind" på danske Bad Afro records. Deres musik er først og fremmest drevet af had og foragt, til den stadigt voksende højreorienterede og populistiske politik der i dag stormer frem i Europa/USA. Musikken er en antitese og et direkte angreb mod den kultur, der i deres øjne finder fodfæste i en forvrænget og ondskabsfuld verden. 2017 bliver året hvor de udgiver deres 3 fuld længde album "Horn your marken", på intergalaktiske Cardinal fuzz. Pladen bliver udgivet dagen før koncerten i København (d.28/4). Den limiterede farvede vinyl som kunne bestilles som pre-order hos pladeselskabet er allerede udsolgt, men mon ikke de stadig har et par standard udgaver af pladen med til koncerten inde i Huset, KBH. The Janitors er en klar publikumsfavorit overalt hvor de spiller. Så mon ikke de fleste som lever og ånder for bevidstudvidende musikalske oplevelser, skulle sikre sig en billet, til måske den eneste danske koncert med de svenske publikumsfavoritter.

Arrangør
Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466, København K, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    70,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu