Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Suspekt

18 nov
2017
lør
21:00

Theaterpladsen 10 7800 Skive

Salgsperiode:
Start man, 17/04/17 09:00
Slut lør, 18/11/17 21:00

Information

Information

Ståpladser

Suspekt er ude med nyt album: "100% Jesus"
Gaffa gav seks stjerner og disse ord: "De står stadig, Suspekt. For ingen slukker de her stars. Sjette opus fra én af Danmarks stærkeste rapgrupper er en sejrsrunde for vestegnens frelsere".

Suspekt har stort set arbejdet på nyt album, siden de udgav deres forrige, “V” i 2014. De kunne ganske enkelt ikke stoppe den kreative proces, efter de havde albummet færdigt, og tog derfor hul på at skrive og producere et nyt med det samme. Allerede ved P3 Guld-aftenen sidste år kunne de præsentere første single “Står Stadig” fra det album, de så endeligt – og meget ventet af deres fans – sendte på gaden her i februar 2017. Albummet har titlen “100&% Jesus – hvorfor forklarer Suspekt her:

“Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album, vi nogensinde har skabt, og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat, som dybest set afspejler den modenhed, som er tilkommet os, i takt med at vi er blevet en hel del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til.”

Suspekt er ubetinget et af Danmarks stærkeste rapnavne. De leverer skarpe tekster og performer stærkt live. De sætter en ære i at give deres fans en fed koncertoplevelse – eller som Suspekt selv udtrykker det:
“Det er et klart mål for os at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til at kunne præsentere det nye materiale. Lige så vel som vi har udfordret os selv i processen med tilblivelsen af albummet, lige så vel er det vigtigt for os at komme ud og smide det ordentligt i fjæset på vores supportere. Vores liveshows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer med ”100% Jesus”.

Albummet “V” gav dem fire statuetter ved Danish Music Awards, og med de første stærke tilbagemeldinger på det nye album, tegner 2017 til at blive et rigtig Suspekt-år.

Evnt. resterende billetter sælges i døren fra kl. 20:00

Læs mere på www.skivetheater.dk

Arrangør
Skive Theater, Theaterpladsen 10, 7800, Skive, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    295,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu