Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Sun Kil Moon (US)

19 nov
2017
søn
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 21/04/17 10:00
Slut søn, 19/11/17 20:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    290,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Amerikanske Sun Kil Moon har en lang historie bag sig. Stiftet af frontfigur Mark Kozoleks har bandet i dag en række albums, LP’er, EP’er, live albums, julealbums og sågar en bog med sangtekster bag sig. Musikken er blevet spillet på flere tv shows og film.

Common As Light And Love Are Red Valleys of Blood er den nyeste udgivelse Sun Kil Moon, udgivet 24. februar 2017 af Mark Kozoleks’ eget pladeselskab Caldo Verde Records/Rough Trade. Dobbeltalbummet blev indspillet i 2016 med trommeslager Steve Shelley. I forbindelse med udgivelsen vil bandet turnere verden over.

Januar 2016 udkom Marks samarbejde med Justin Broadrick med titlen Jesu/Sun Kil Moon hos Caldo Verde/Rough Trade Records. Albummet blev meget rost af anmeldere. Albummet blev fulgt op af en tour, som bl.a. kom forbi DR Koncertsalen, København.

Sun Kil Moon har flere gange gæstet Danmark før bl.a. i VEGA og på Heartland Festival. Mark Kozolek er stor fan af Danmark og af danske Brian Nielsen, som bokse-glade Kozolek nævnte til koncerten på Heartland.

Mark Kozolek bærer ofte en melankoli på scenen. Hans sange er omtalt som ’’good company for misery’’. Melankolien står især frem, når der spilles sange, der hylder afdøde venner og idoler som fx Lou Reed. Bandet er kendt for at to sider; en mere rocket og en med den karakteristiske akustiske fingerspil guitar, begge er selvfølgelig i samspil med hans store stemme.
Live præsenterer Sun Kil Moon deres musik med galgenhumor og indlevelse.

Frontfigur Mark Kozolek slog først igennem i 90’erne med det nu opløste Red House Painters. I de senere år har han også haft en række projekter sideløbende med Sun Kil Moon.

Kørestole

Kørestole sælges som almindelig plads.

Ledsagere til handicappede skal ligesom den handicappede købe billet til koncerten eller arrangementet i VEGA. Sørg derfor altid for at købe din ledsager en billet, når du skal til koncert i VEGA. Køb den gerne samtidig med, du køber din egen billet, så du er sikker på, at koncerten ikke i mellemtiden bliver udsolgt.

Læs mere på www.vega.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu