Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Søren Huss

04 nov
2017
lør
20:00

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start fre, 07/10/16 10:00
Slut lør, 04/11/17 23:00

Information

Information

Koncerten er flyttet til den 4/11 2017
Billetter kan refunderes indtil den 14/5 2017, minu gebyr

Nummererede pladser

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Læs mere

Arrangør
Culture Club, Tværgade 2, 5000, Odense C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    355,00 DKK

  • B

    305,00 DKK

  • Kørestol inkl. ledsager

    355,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

SØREN HUSS ANNONCERER UNIKKE KONCERTER I DANMARKS SMUKKESTE KONCERTSALE
Den danske sanger og sangskriver har netop afsluttet en total udsolgt akustisk turné, hvor han har spillet for 4000 publikummer i forskellige danske kirker. Nu annoncerer Huss, at han i juni gæster fire udvalgte byer i forbindelse med udgivelse af ny soloplade.

Citaterne ”En koncert med dig gør mere for krop og sjæl end nogen kan forestille sig. Skal simpelthen opleves” og ”Fantastisk stemning og 100% indlevelse. En koncert som kravlede helt ind under huden og sidder der stadig her flere dage efter” er et lille udpluk af de mange publikumsreaktioner, der kom i kølvandet på Huss’ netop afsluttede efterårsturné.

Med sin fantastiske stemme, nærvær og personlige fortællinger har Søren Huss imponeret publikum landet over med sine akustiske koncerter. Til sommer skifter Huss kirkerne ud med udvalgte koncerthuse i de fire største danske byer; København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Når Søren Huss drager på turné er det i forbindelse med udgivelsen af sin tredje dansksprogede soloplade, der har arbejdstitlen "MidtlivsVisen". Solokarrieren har indtil videre ført to albums med sig, ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012). Anmelderroste albums, hvor Søren bearbejdede tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over at have mistet sin kæreste. Live får de dybt personlige sange en ekstra dimension, da Søren Huss ikke kun er en af Danmarks dygtigste sangskrivere, men også er en fantastisk formidler, der krydrer sine rørende fortællinger med humor.

Dette bakkes op af efterårets anmeldere, der bl.a. skriver følgende:

”Søren Huss ender på imponerende fem stjerner, fordi han formår at formidle den største sorg, et menneske kan opleve på den fineste vis. Hans stemme er som en drøm, og teksterne kan forsone selv de værste fjender. Samtidig er Huss mere end sorg. Han formidler et håb og et ønske om glæde” (5 stjerner, Stine Gliese, Poplish.dk)

”Huss demonstrerer storartet vokal (…), som skinner gennem og når ud til publikum, især under nummeret “Du Er”, som indkapsler den svære erkendelse af tab og savn” (4 stjerner, Lise Sastakauskas, Gaffa).

Søren Huss’ solokoncerter kan opleves her:

30/10: Aarhus, Musikhuset Aarhus, Store Sal
1/11: København, DR Koncerthuset, Koncertsalen
3/11: Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen
4/11: Odense, Odeon


For yderligere oplysninger kontakt venligst Copenhagen Music.