Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Slade (UK) + support

23 nov
2017
tor
20:00

Øresundsvej 6 2300 København S

Salgsperiode:
Start tir, 04/04/17 20:00
Slut tor, 23/11/17 20:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Rest. bill. sælges v/indgangen

Dørene åbnes kl. 19:00

Læs mere

Arrangør
Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300, København S, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    315,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Efter at Slade fejrede deres 50-års jubilæum på dagen i Amager Bio sidste år, er vi glade for at kunne slå dørene op for endnu et rockbrag med de navnkundige englændere
Op gennem 70'erne blev Slade et af Europas største bands, og de turnerede både i Asien og i USA, hvor de inspirerede den spirende glamrock-scene og navne som Kiss, Mötley Crüe, Quiet Riot og Twisted Sister.

I 80'erne fortsatte livesuccesen, og i hjemlandet spillede Slade foran 100.000 mennesker på Reading-festivalen og i 1981 for hele 200.000 i Donington, da de hittede med singlen "Lock Up Your Daughters" og albummet "Till Deaf Do Us Part".

Slade gik i officielt fra hinanden i 1992, da forsanger Noddy Holder havde fået nok af turnélivet, men guitarist/sanger Dave Hill og trommeslager Don Powell var stadig sultne og fortsatte som Slade mark II.

Foruden Hill og Powell tæller kvartetten i dag den tidligere Mud-bassist John Berry, der også spiller violin samt forsanger Mal McNulty, der er kendt fra Hazzard og Sweet.

Selv påstår Slade, at de den dag i dag er et af de mest underholdende bands, der findes, og deres liveshows er kendetegnet ved en "dynamisk og vild rutschebanetur af ren og uforfalsket rock 'n' roll!.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu