Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

SIMON PHILLIPS WITH PROTOCOL IV

15 nov
2017
ons
20:00

Øresundsvej 6 2300 København S

Salgsperiode:
Start ons, 19/04/17 10:00
Slut ons, 15/11/17 20:00

Information

Information

Unr. siddepladser

Rest. bill. sælges v/indgangen

Læs mere

Arrangør
Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300, København S, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    295,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Simon Phillips en af verdens mest berømte og respekterede trommeslagere. Han er ikke bare en fantastisk håndværker, men også en gudsbenådet og stilsikker kunstner, inden for snart sagt alle af de rytmiske genrer – rock, jazz, fusion, metal og world.

Hans evner har bragt ham vidt. Han har turneret og indspillet med en lang række af musikverdenens største kunstnere, blandt andre Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Jack Bruce, Peter Gabriel, Joe Satriani, Tears for Fears, Judas Priest, Roxy Music, Michael Schenker, Nik Kershaw, Al DiMeola, 801, Pete Townshend, Robert Palmer, Stanley Clarke, The Pretenders, Whitesnake og Dave Gilmore. Han var også trommeslager i Toto fra 1992 og frem til 2014.

Løbende har han udgivet en række soloalbum. Det første kom i 1988 med navnet ’Protocol’, og skulle vise sig at blive begyndelsen på en serie, han genoptog i 2013 med ’Protocol II’. Andy Timmons (guitar), Steve Weingart (Keys) og Ernest Tibbs (Bas) var musikere på albummet og turnerede også under samme navn som albummet, i Europa, USA og Japan. I 2014 forlod Phillips Toto, og indspillede herefter ’Protocol III’. Udgivelsen mundede også ud i en verdensturne.

Når Simon Phillips rammer Amager Bio bliver det med ’Protocol IV’ frisk fra pressen. Den udkommer 17. oktober og er indspillet med Greg Howe (guitar), Dennis Hamm (keys) og Ernest Tibbs (bas). Det bliver også dem, man for at se live.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu