Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Scorpions - Crazy World Tour

29 nov
2017
ons
20:00

Hannemanns Allé 18-20 2300 København S

Salgsperiode:
Start fre, 21/04/17 10:00
Slut ons, 29/11/17 20:00

Information

Information

SCORPIONS ”CRAZY WORLD TOUR” ROYAL ARENA

SUPPORT: Pretty Maids.

Num. siddepladser + ståpladser.
Kørestolspladser købes gennem Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65.
Kørestolspladsen er inkl. 1 ledsager.
Evt. rest. billetter sælges i døren.
Dørene åbnes kl. 18.00.
Max. 8 billetter pr. kunde.

Læs mere under "Yderligere information"

Se salsplan

NB: Der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads-billet.

Læs mere på www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 8
 • PL1 SIDDEPLADS

  550,00 DKK

 • PL2 SIDDEPLADS

  480,00 DKK

 • PL3 SIDDEPLADS

  400,00 DKK

 • STÅPLADS

  480,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

SUPPORT:

Scorpions annoncerer dansk support i Royal Arena.

Det bliver en rockfest af de helt store når Scorpions besøger Royal Arena 29. november, de har nemlig inviteret danske Pretty Maids med som support. Pretty Maids er aktuelle med anmelderrost album "Kingmaker", og Ronnie, Ken, Allan, René og Chris sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog med dynamisk, melodisk og publikumsvenlig hårdrock. Billetsalget til koncerten er i fuld gang via ticketmaster.dk

Arrangements information

Mere end 50 år er gået siden de dage hvor den unge Klaus Meine, Rudolf Schenker og Matthias Jabs vandrede gaderne i Hannover, som netop var vågnet fra postkrig lammelse, med en trillebør fyldt med deres instrumenter og forstærkere. Igennem de 50 år, er Scorpions blevet Tysklands, eller rettere et af Europas mest succesfulde rockbands, et levende bevis på, at ikke kun VW, Mercedes eller BMW er i stand til at konkurrere internationalt, men klassisk rockmusik fremstillet i Tyskland ligeså. Utallige bands, herunder Smashing Pumpkins samt Green Day, Korn, System Of A Down eller Queensryche har lavet coverversioner af Scorpions sange gennem årene. ”Rock You Like A Hurricane” er alene blevet coveret over 150 gange af forskellige musikere.

Grundlagt i Hannover, Vesttyskland i 1965, blev Scorpions en del af den første metal-bølge i 1970'erne med deres debutalbum, ”Lonesome Crow” fra 1972. Bandet fik arena status med de skelsættende album ”Lovedrive”, ”Virgin Killer” og ”Animal Magnetism”. I 1980'erne, opnåede Scorpions en perlerække af Billboard chart toppers med “Love at First Sting” og “Blackout”, herunder flere Top 10 singler "Rock You Like a Hurricane" og "No One Like You," samt en række succesfulde singler såsom Send Me an Angel," "Still Loving You" og "Wind of Change."

Bandet blev også rangeret som nummer 46 på VH1s liste over største Hard Rock kunstnere, og deres hit "Rock You Like a Hurricane" endte som nummer 18 på VH1s liste over de 100 største Hard Rock sange. Med berømmelse kloden over, har det ikoniske rockband solgt mere end 100 millioner albums på verdensplan, og modtaget flere hædersbevisninger, herunder en World Music Award, et frimærke i Brasilien, stjernen på Hollywood Rock Walk, Echo honors, og senest er de blevet hædret med en Lower Saxon State Award. I februar 2015 udgav Scorpions deres 19. studiealbum, ”Return To Forever”, samme år fejrede bandet deres 50 års jubilæum.

Scorpions headlinede sammen med Black Sabbath COPENHELL 2016, og spillede et anmelderrost brag af en koncert!

Salsplan

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Royal Arena

Royal Arena