Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Ryan Adams (US) - VENTELISTE

09 aug
2017
ons
20:00
Udsolgt

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 31/03/17 10:00
Slut ons, 09/08/17 20:00

Information

Information

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA & Live Nation, Enghavevej 40, 1674, København V

Maks. antal billetter 10
  • A

    525,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Musikikon Ryan Adams vender tilbage til Danmark.

Den amerikanske sanger, sangskriver og guitarist Ryan Adams vender tilbage til Danmark. Hans forrige besøg var i Falkoner Salen 2015. Nu besøger han store VEGA og har sit nye anmelderroste album, Prisoner, med sig.

Ryan Adams blander det blødende hjerte fra en singer/songwriter sjæl med rebelskhed og hård attitude fra en punkrocker. Han er en af de få artister, der har brudt med alternativ-scenen og formået at blive et stort verdenskendt navn. Samtidig nægter han at blive sat i bås som værende en bestemt genre.

Han er født i Jacksonville og vokset op i et hus fuld af country musik. Trods sin store kærlighed for country musikken (han nævner selv, at han er særligt glad for bl.a. Loretta Lynn, Johnny Cash og George Jones), var Adams også fascineret af punkrock og valgte i en ung alder at lære elguitaren at kende.

Ryan Adams indledte sin karriere som sanger og sangskriver i det roste alternative country-band Whiskeytown (1994-2000). Allerede inden opløsningen, havde Ryan Adams skabs sig et navn i undergrunds-kredse som en helt fænomenal sangskriver. Efter tre albums med bandet, gik Adams solo og debutalbummet Heartbreaker udkom i 2000. Anmelderne var henrykte og Ryan Adams status som anmelder darling var kommet for at blive.

Han er kendt for at være ekstremt produktiv – og har sågar formået at udgive tre album inden for 1 år (Cold Roses, Jacksonville City Nights og 29). Der er dog gået ukarakteristisk lang tid siden sidst og seneste album Prisoner, 2017, er det første album med eget materiale siden 2014. Prisoner tager udgangspunkt i bruddet med ekskonen Mandy Moore og byder på en række meget personlige tekster.