Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Rasmus Matthiesen (DK) - FLYTTET

30 sep
2017
lør
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start fre, 27/01/17 11:30
Slut lør, 30/09/17 23:00

Information

Information

Arrangementet er flyttet til d. 30. septemberAllerede købte billetter kan benyttes på den nye dato
Dørene åbnes 1 time før koncertstart.
.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    85,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Dansksproget folkpoesi om dig og verden
Rasmus Matthiesen og band er dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer og Niels Skousen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation laver Matthiesen musik til et bankende hjerte, der kaster sig ud i voksenlivet, med alt hvad det indebærer. Dette med en overbevisende evne til at sætte ord på det vi ofte har tendens til at tage for givet.

På scenen minder Matthiesen om en udadvendt Alex Turner med alt det bedste fra Allan Olsen. Udover at have spillet koncerter landet over på spillesteder som Loppen og Radar samt en bunke festivaler, der bl.a. tæller SPOT, Tønder Festival og Smukfest, har Rasmus Matthiesen udgivet singlerne ”Østjylland” og ”Frie Valg”. Begge sange har fået airplay på P4 og P6.

”Østjylland” handler om at drømme sig tilbage til simpelheden bag bøgehækkene, efter man som ung har taget den lange rejse over bælterne til storbyens støj. ”Frie Valg” er ligeså ærlig og identitetssøgende, når Rasmus spørger; ”Hallo, er der nogen? Eller er vi kun ansøger til livet med frie valg?”.

Til foråret udkommer debutalbummet Alt Godt, der tager fat på alle aspekter af livet for et barn født i start 90’erne samt verden omkring ham eller hende. Et album spækket med historier og følelser, som mennesker, uanset alder, kan identificere sig med eller drømme sig tilbage til.

Live består Rasmus Matthiesen desuden af Anders Ahle på guitar, Kristoffer Jeberg på trommer, August Korsgaard på orgel og wurlitzer samt Julius Holst Hvarregaard på bas.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu