Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Q DJ's by ODEON

04 maj
2017
tor
20:00

Odeons Kvarter 1 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start ons, 12/04/17 15:30
Slut tor, 04/05/17 20:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00 og lukkes præcis kl. 20:00

Pris i døren kr. 95,- + gebyr

Læs mere her www.odeonodense.dk

Arrangør
Odense Kommune, Nørregade 36, 5100, Odense C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    95,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

ODEON bliver Odenses elektroniske festscene, når fem forrygende kvindelige DJ’s og musikere 4. maj fra kl. 20 går bag mixerpulten og for alvor tænder op under ”Odense fejrer ODEON. Kom og oplev Anëk, Aviaja, Rikke Bronx, Nanna B og Katia Nathalie når de smeder deres lækre set sammen og fyrer for festen. Det er girl power for fuld udblæsning, der nærmest på magisk vis formår at få alle på dansegulvet og holde publikum der resten af natten.

Q DJ’s by ODEON – 4. maj 2017 kl. 20, billetpris 95 kr, køb HER

Grand Opening ”Odense fejrer ODEON” byder på mere elektronisk musik 6. maj. Her indtager bl.a. hollandske Blasterjaxx og danske MORTEN scenen – se mere HER

Anëk – duoen med Denise og Karina Jensen har spillet på de største scener i London, herunder The Egg, Fire, Lightbox, Electric Brixton, KOKO, Studio 338 and Ministry Of Sound. Desuden har de været hovednavn på store klubber og festivaler over hele verden såsom Cafe d’Anvers (Belgium), Culture Box (Copenhagen), Electric Days (Dubai), Fashion Week Hilton (Qatar), HiFields Festival (Cambridge, UK) og Hafengrun Festival (Hamburg, Germany).

Aviaja – begyndte at DJ’e med Lars Bjarne fra Djuna Soundsystem til i 2014. Hendes inspiration kommer fra halvfemsernes technomusik og rockmusik, da AVIAJA har en fortid som trommeslager. En DJ med vilde mixing skills, energi og kontakt med publikum.

Rikke Bronx - en del af den danske musikscene i mere end 15 år. Musikalsk spænder Rikke Bronx bredt, men hun mestrer House og Loungegenrerne til perfektion. Hun er en eftertragtet DJ, der optræder til alverdens arrangementer, såsom Distortion og på de hippe natklubber rundt om i landet. Rikke besidder en næsten magisk evne til at få alle på dansegulvet og holde dem der resten af aftenen.

Katia Natalie - en af Danmarks nye ildsjæle inden for House. Som resident DJ på Odenses elektroniske natklub Slagteriet og flere store jobs i vente går hun målrettet efter at overbevise lytterne om genrens magiske egenskab til at bringe byens gæster tættere sammen.

Nanna B – mere end en musiker. Hun er også en visuel kunstner, som giver sin musik et filmisk præg. Hun er dybt involveret i alle æstetiske aspekter af hendes projekter – fra musik, til videoer og kunstværker. Musikken spænder bredt og indeholder elementer af R&B, soul og electronic.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu