Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Northern Blues

13 maj
2017
lør
21:00

Rådhusstræde 13 1466 København K

Salgsperiode:
Start tor, 06/04/17 10:19
Slut lør, 13/05/17 20:00

Information

Information

Københavnske Northern Blues har floreret på den danske metalscene i en del år efterhånden. Medlemmerne, der udgør Northern Blues, har blandt andet været en del af Woes og Hexis, men også medvirket på anerkendte undergrunds-udgivelser. Senest har forsanger William været gæstevokalist på Cabals seneste EP “Purge” - udover det er både han og trommelsager Andreas en del af WOLF PACK.Bandet, der har sine rødder solidt plantet i det københavnske hardcore-miljø, har et omfangsrigt CV på deres skuldre. Kom til et brag af en aften med Northern Blues når de indtager Musikcaféenden 13/5-2017 !! Det er bandets første headline koncert og en aften som er markeret med et kæmpe stort kryds i kalenderen hos bandet selv. Kom og fest med Northern Blues til deres hidtil vigtigste koncert!

Arrangør
Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466, København K, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    90,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu