Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Nik & Jay

24 maj
2017
ons
20:00

Hannemanns Allé 18-20 2300 København S

Salgsperiode:
Start ons, 12/10/16 10:00
Slut ons, 24/05/17 20:00

Information

Information

Num. siddepladser + ståpladser.
Kørestolspladser købes gennem Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Kørestolspladsen er inkl. 1 ledsager.
Evt. rest. billetter sælges i døren.
Dørene åbnes kl. 18.00

NB: Der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads-billet.

Se salsplanwww.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
 • PL1 SIDDEPLADS

  450,00 DKK

 • PL2 SIDDEPLADS

  400,00 DKK

 • PL3 SIDDEPLADS

  295,00 DKK

 • PL2U STÅPLADS

  400,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

NIK & JAY
ROYAL ARENA
ONSDAG 24. MAJ

NIK & JAY ANNONCERER KONCERT I ROYAL ARENA I KØBENHAVN

Nik & Jay har denne sommer virkelig cementeret deres status som et af Danmarks bedste liveacts, og de er klar til mere!
Derfor har de besluttet sig for at tage deres fest til Københavns nye spillested Royal Arena i Ørestad, som kommer til at stå helt færdigt i starten af 2017.
Nik & Jay fortæller: ”Vi havde en drøm om at lave noget helt særligt i Kbh. Noget vi aldrig havde prøvet før, og noget vi vidste, der ville få både os og vores trofaste publikum i hjembyen til at føle noget helt specielt. Vi ledte efter noget der endnu ikke fandtes, og vi fandt det midt i en byggeplads i Ørestaden. Royal Arena er det helt perfekte sceneri til årets vildeste københavner fest. Det er stort. Det er flot. Det er nyt. Og allerede nu, før det står færdigopført, er det et historisk sted med mange gode oplevelser i vente.”

Tidligere på året udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. Med den nye single ’Magisk’, der sprudler af energi, har Nik & Jay endnu engang bevist sig som et altid nytænkende makkerpar. ’Magisk’, som lige nu ligger #2 på den danske Airplay Chart, fik følgeskab af rap-tracket ’Frels Mig’, der skulle stå i skarp kontrast til det poppede radionummer. Efter at have spredt deres magi udover den danske sommer, er Danmarks største pop-duo nu klar til, at give københavnerne mere.
Onsdag 24. maj 2017, hvor koncerten finder sted, er dagen før Kristi Himmelfart, så man kan føle sig fri og festlig sammen med Nik & Jay!

Billetterne til koncerten købes på Ticketmaster.dk fra onsdag 12/10 2016, kl. 10.00.

Dato
Onsdag 24. maj 2017 - Royal Arena, København

Billetter
Billetpriser: 420,- / 370,- / 270 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 12. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder, og via Royal Unibrew fra tirsdag 11. oktober kl. 10.00 (og 23 timer frem), læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og www.faxekondi.dk

Salsplan

Video

Vigtig information

Vigtig information om billetsalget.

Hos Ticketmaster Danmark ønsker vi, at dit billetkøb skal være så nemt som muligt. Derfor vil vi give dig nogle gode råd, så du får den mest smidige købsoplevelse.

1. Log ind på din profil før salget starter (typisk kl. 10.00) og find arrangementet.
2. Når du kommer ind på arrangementet, vil der muligvis være en "venteside".
3. Når salget begynder, vil du blive sat i kø til billetsalget.
4. Når du kommer igennem til billetsalget, skal du vælge det ønskede antal billetter og følge instruktionerne for at købe dem.
5. Din ordre er først bekræftet, når du har betalt billetterne og fået en endelig bekræftelse på kvitteringssiden.

Gode tips:
- Undgå at trykke på refresh/opdater i din browser, og sørg for, at du kun har ét browservindue åbent.
- Hav dit betalingskort klar, før salget starter: Vær desuden omhyggelig med indtastning af dine kreditkortoplysninger og sørg for at beskytte disse oplysninger.
- Venteliste: Hvis du ikke fik billetter, kan du skrive dig på ventelisten i tilfælde af, at flere billetter frigives på et senere tidspunkt.

Læs mere om store billetsalg.

Collector Ticket

Med udbredelsen af eTicketFast som giver hurtig, sikker og let adgang til arrangementet, er det i stigende grad mindre almindeligt, at fans gemmer billetten som en souvenir. Ticketmaster Danmarks Collector Ticket er den perfekte souvenirbillet, så du kan bevare mindet om din oplevelse længe efter, at du har været til eventen.

Collector Ticket er en ny, officiel billet, som giver dig adgang til arrangementet (fx en koncert eller festival) på samme måde som vores almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et flot tryk på forsiden, der viser den officielle plakat eller kunstnerbillede fra den pågældende turné, inkl. et flot nøglebånd. En rigtig souvenirbillet til de største fans. På forsiden er der også en stregkode, som kan scannes ved indgangen.

På bagsiden af kortet kan du se oplysninger om arrangementet - titel, dato, sted, placeringen af dine pladser m.v.

Ticketmaster Danmarks Collector Ticket mulighed vil blive tilbudt på udvalgte arrangementer, fx festivaler og store koncerter. Følg med på Ticketmaster.dk og de sociale medier for at se, hvilke arrangementer der har Collector Ticket.

God fornøjelse!

Bemærk: det endelige billede på billetten kan variere fra det billede, der vises på ticketmaster.dk. Din Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere. Hvis du køber Platinum-billetter får du automatisk billetterne som Collector Ticket.

Platinum billetter

Til dette arrangement kan der købes Platinum-billetter.

Ticketmaster Danmarks Platinum-billetter giver fans de bedste ledige pladser til et arrangement. På særlige arrangementer giver platinum også mulighed for at få adgang til meget efterspurgte billetyper, som f.eks. Golden Circle-billetter.

Prisen på Platinum-billetterne er dynamisk - det vil sige tilpasset udbud og efterspørgsel. Prisen reguleres løbende og vil således afspejle den reelle markedsværdi. Målet hermed er at sikre fans en sikker adgang til de bedste pladser i det officielle billetsalg, hos den autoriserede billetformidler til en pris, der er fastsat af arrangøren og artisten. Dermed reduceres billetsalget også på det sekundære (sorte) marked.

Læs mere om Platinum-billetter.


Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Royal Arena

Royal Arena

Vigtig information

Collector Ticket

Til denne forestilling er det muligt at købe Collector Ticket. Læs mere under Yderligere Information. Collector Ticket sendes senest 2 uger før arrangementet. Det er dog muligt, at de sendes tidligere.