Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mit Liv som Nikolaj Stokholm - UDSOLGT

15 sep
2017
fre
20:00
Udsolgt

Aldersbegrænsning 15+

Nyropsgade 39-41 1602 København V

Salgsperiode:
Start man, 29/08/16 12:00
Slut fre, 15/09/17 20:00

Information

Information

Dørene åbnes kl. 19:00.

Varighed: ca. 75-90 min

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Se mere på www.tajmer.dk og på www.nikolajstokholm.dk

Arrangør
Tajmer Booking og Management, Søndre Allé 17, 4600, Køge, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    215,00 DKK

  • K

    215,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?
”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv”, siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter: ”Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt”.
Der kommer altså til at være masser at grine af i den halvanden time, showet varer og Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: ”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”, siger Nikolaj og griner. Mere end det vil han ikke afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker.

Se mere på www.tajmer.dk og på www.nikolajstokholm.dk

Bemærk

Anbefalet min. Alder 15 år