Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

MIKE STERN / RANDY BRECKER BAND

16 jul
2017
søn
20:00

Toldbodgade 6 8000 Aarhus C

Salgsperiode:
Start tor, 30/03/17 10:00
Slut søn, 16/07/17 20:00

Information

Information

Train præsenterer i Aarhus Jazz Festival 2017
MIKE STERN / RANDY BRECKER BAND
feat. LENNY WHITE & TEYMUR PHELL

MIKE STERN
Mike Stern er en af de mest ansete guitarister i sin generation. Mike Stern har i løbet af en fire årtier karriere, haft musikalske partnerskaber med bl.a. Blood, Sweat & Tears, Billy Cobham, Miles Davis, Jaco Pastorius, The Brecker Brothers og Joe Henderson. En elektrificerende solist som kombinerer rock, blues og fusion med sofistikerede jazz harmonier. Stern holder altid et musikalsk højt niveau til enhver koncert. Sterns egne personlige guitar helte og inspirationer er: Jimi Hendrix, Wes Montgomery, Jim Hall og Albert King.

RANDY BRECKER
Jazz trompetist og komponist Randy Brecker har bidraget til at forme og udvikle lyden indenfor jazz, R & B og rock i mere end fire årtier. Breckers trompet og flygelhorn har prydet hundredvis af albums med en bred vifte af kunstnere fra James Taylor, Bruce Springsteen og Parlamentet/Funkadelic til Frank Sinatra, Steely Dan, Jaco Pastorius og Frank Zappa.

TEYMUR PHELL
Teymur Phell blev født i Baku, Aserbajdsjan i 1987. Teymur Phell studerede klassisk opretstående bas ved Jerusalem Musikkonservatorium under ledelse af Maesstro Michael Klinghoffer.
Siden sin ankomst til New York i 2011, har han opbygget sit repertoire som en levende og virtuose bassist, og har optrådt med kunstnere som Danielia Cotton, Alex Young, Leni Stern, Kevin Salem, Lafayette Harris, Oz Noy, Mike Stern og Arturo Sandoval.

LENNY WHITE
Lenny White har spillet med stort set alle og de mest indflydelsesrige i musikbranchen. Udover at være på forkant med musikscenen er White også en dygtig producent.
Lenny White har samarbejdet med mange af jazz musikkens største kunstnere, bl.a.: Miles davis, Freddie Hubbard, Ron Carter og Joe Henderson for blot at nævne et par stykker.

• MIKE STERN - Guitar
• RANDY BRECKER - Trumpet
• TEYMUR PHELL - Bas
• LENNY WHITE - Trommer

Mere Info om de 4 musikere kan findes på deres respektive websites:
www.mikestern.org
randybrecker.com
www.teymurphell.com
www.lennywhite.com

Dørene åbner kl. 19:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster Service center: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk

Arrangør
Train, Toldbodgade 6, 8000, Århus C, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    320,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu