Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mew

04 okt
2017
ons
20:00

Musikkens Plads 1 9000 Aalborg

Salgsperiode:
Start fre, 28/04/17 09:00
Slut ons, 04/10/17 20:00

Information

Information

Arrangør: Musikkens Hus

Intimsalen - Stående

Dørene åbnes kl. 19.30

Kørestolspladser er inkl. gratis ledsager og sælges via Musikkens Hus på tlf. 6020 3000.

Læs mere på musikkenshus.dk

Intimsalen

Arrangør
Musikkens Hus Aalborg, Musikkens Plads 1, 9000, Aalborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    300,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangementsinformation

Mew
Mew tager "Visuals" på turne

Aalborg og Musikkens Hus er første stop, når det danske verdensband Mew til efteråret giver tre koncerter i Danmark. Du kan begynde at varme op allerede den 28. april, hvor bandets syvende album ”Visuals” udkommer.

Til oktober får publikum i Musikkens Hus mulighed for at opleve én af de sjældne danske koncerter med rockbandet Mew, som i 00’erne bragede gennem lydmuren på den danske og internationale musikscene.

Nu er de tre medlemmer, Jonas Bjerre, Silas Graae og Johan Wohlert, klar med ”Visuals” - bandets syvende album. På singlen ”Twist Quest”, hvis video i øvrigt er instrueret af Jonas Bjerre selv, udforsker Mew de mere 80’er-poppede tendenser, med saxofonsolo og den velkendte drømmende vokal fra Jonas. Om ”Twist Quest” har Jonas udtalt, at: “Sangen kom til under en lang jam session, noget vi ikke havde gjort i lang tid. Det er en glad sang med en mørk tekst. Den handler om at være forvirret og ude af stand til at bevare et roligt sind, når man hele tiden har en masse kørende. Den handler om forventninger, vi lægger på egne skuldre. Men der er også en snert af fejring i den”. Yderligere to singler i form af "Carry Me To Safety" og "85 Videos" er sluppet ud til fans, inden albummet kan nydes i sin fulde længde fra fredag den 28. april.

Vil du være med til at fejre Mew og deres nyeste værk, kan du opleve trioen i både Aalborg, København og Aarhus til oktober.

Om Mew
Mew blev dannet i forbindelse med et skoleprojekt, og i april 1997 udgav de deres første album ”A Triumph For Man”. Opfølgeren ”Half The World Is Watching Me” fra 2000 indeholdt blandt andet singlen ”Am I Wry? No”, som dog først senere skulle sætte Mew på det danske landkort. I 2001 skrev bandet udenlandsk kontrakt med Sony, og i 2003 kom det helt store gennembrud med albummet ”Frengers”, der bestod af genindspilninger af gamle sange samt fire nye skæringer. ”Am I Wry? No”, ”156” og ”Snow Brigade” blev soundtracket til 2003. Mew formåede at ride videre på bølgen af succes med albummet ”And The Glass Handed Kites” i 2005. Så meget, at bandet vandt fire priser til DMA året efter, for bedste sanger, årets rockudgivelse, årets danske gruppe og årets album. Albummet ”+ -” udkom i 2015, hvor de samme sommer spillede på Roskilde Festivals orange scene.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu