Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

METALLICA - FLYTTET

02 sep
2017
lør
20:00
Udsolgt

Hannemanns Allé 18-20 2300 København S

Salgsperiode:
Start lør, 02/09/17 20:00
Slut lør, 02/09/17 20:00

Information

Information

KONCERTEN ER UDSKUDT TIL 2. SEPTEMBER. SE YDERLIGERE INFORMATION FOR FULD INFORMATION. Billetter til 5. februar er gyldige til den nye dato.

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Num. siddepladser + ståpladser.
Kørestolspladser købes gennem Ticketmaster på tlf.nr. 70 15 65 65.
Kørestolspladsen er inkl. 1 ledsager.
Evt. rest. billetter sælges i døren.
Dørene åbnes kl. 17.30
Max. 4 billetter pr kunde.

NB: Der er ikke adgang til gulvet med en siddeplads-billet.

Se salsplan

www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 4
 • PL1 SIDDEPLADS

  860,00 DKK

 • PL2 SIDDEPLADS

  735,00 DKK

 • PL3 SIDDEPLADS

  480,00 DKK

 • PL2U STÅPLADS

  735,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

KONCERTEN ER UDSKUDT

Koncerten med Metallica i Royal Arena 5. februar er udskudt.

Vi er meget skuffede over at måtte dele med jer at James’ helbred desværre i løbet af lørdagen er forværret. Særligt hans hals er ikke i bedring, og han er under strenge lægeordrer mod at synge en eneste tone. Så vi må desværre meddele, at vi må udskyde morgendagens show i Royal Arena til 2. september 2017.

Vores uge her i København har stået i kalenderen i meget lang tid som en helt særlig lejlighed, ikke blot for vores venner i Danmark men også for os, og vi har virkelig glædet os til at fejre den nye arena med jer. Til de af jer som var der i går - vi værdsætter at I opmuntrede os til at fortsætte… det betød alt for os! Det var nedtur for os alle at vi ikke var i stand til at give jer den fulde Metallica oplevelse; det var et af de mest udfordrende shows, vi nogensinde har spillet, men jeres kærlighed og support førte os igennem.

Vi ved, at mange af jer kommer langvejsfra for at tilbringe weekenden sammen med os, og vi er meget kede af den ulejlighed som det her foranlediger. Vi håber, at du vil kunne komme tilbage til København til september, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det godt igen for alle med noget helt særligt til jer ved showet - selvfølgelig sammen med et kick ass show! Og til Aphyxion, bandet som vandt jeres stemmer som søndagens supportband, vi håber I kan komme til september.

Tak igen for al den støtte og omsorg I altid har vist os i Danmark. Vi kommer tilbage!

PS. Vi monitorerer James’ stemme dagligt, så hold øje med metallica.com

Hvis du ikke har mulighed for at opleve koncerten 2. september og derfor ønsker dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster inden 1. marts på tlf.: 70 15 65 65 eller pr mail servicecenter@ticketmaster.dk.
Refundering sker udelukkende til den oprindelige køber af billetten, hvorfor du vil blive bedt om at oplyse de sidste 4 cifre af det kreditkort billetterne er købt på. Billetgebyr refunderes ikke.


In English:
We are very sorry to bring out the below news update from Metallica.

February 5th Show In Copenhagen Postponed

We’re very disappointed to have to share with you that unfortunately as Saturday has progressed, James’ health, and specifically his throat, is not improving and he is under strict doctor’s orders to not sing one single note. So sadly we have to report that we will be postponing tomorrow’s show at the Royal Arena until September 2, 2017.
Our week here in Copenhagen is something we have had circled on the calendar for a very long time as a special event not only for our friends in Denmark, but also for us and we were really looking forward to celebrating the new arena with you. To those of you who were there yesterday, we appreciate you encouraging us to carry on . . . that meant the world to us! We all felt really bummed that we were unable to give you the maximum Metallica experience; it was one of the most challenging shows we’ve ever played, but your love and support got us through.
We know that many of you made travel plans to spend the weekend with us and we are very sorry for any inconvenience this will cause. We hope that you will be able to come back to Copenhagen in September and we’ll do our best to make it up to everyone with something unique for you at the make-up gig, along with a kick ass show of course! And to Aphyxion, the band who won your votes to be Sunday’s opening act, we hope you’re available in September.
Thank you again for all the support and care you’ve always shown us in Denmark. We will be back!

The technicalities: If you have already traveled to Denmark and are able to attend either of the shows on February 7th or 9th, please contact Ticketmaster Denmark, who will do their best to help with replacement tickets for one of these shows although they are very limited. If you are not able to attend the rescheduled date on September 2nd, please contact them before March 1st for a refund of your tickets. Phone: + 45 7015 6565 or by email servicecenter@ticketmaster.dk.
A refund will only apply for the original buyer of the tickets, and you will need to verify your ownership of the tickets by providing Ticketmaster with the last 4 digits of your credit card number. Face value will be refunded but not service fees.

PS: We are monitoring James’ voice on a day-to-day basis so watch this space for updates.

Ekstra koncert

METALLICA: EKSTRA EKSTRA KONCERT 9. FEBRUAR!

I fredags udsolgte Metallica hele tre koncerter, i alt 45.000 billetter henholdsvis 3. + 5. + 7. februar 2017 på blot 45 minutter! Interessen for billetter til åbningsbraget af Royal Arena i Ørestad er uden sammenligning, og henover weekenden er det heldigvis blevet muligt at bekræfte en fjerde koncert med Metallica torsdag 9. februar ligeledes i Royal Arena.

METALLICA er altså klar på en fjerde koncert torsdag 9. februar – billetsalget starter i morgen tirsdag 4. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetpriser: 820,- / 695,- / 450 kr. + gebyr

Der er til de tre første shows blevet frigivet et mindre antal VIP pakker som ligeledes kan købes fra kl. 10.00 i morgen.

Arrangements information

METALLICA
ROYAL ARENA
3. & 5. FEBRUAR 2017 KL. 20.00


METALLICA ÅBNER ROYAL ARENA I ØRESTADEN

Vi er helt utroligt stolte og glade for, at det er lykkedes at få verdens største metalband til at teste stålet i den nye Royal Arena med et brag af et par åbningskoncerter! Det gør ikke glæden mindre, at det er en af Danmarks helt store internationale musikalske profiler, som personligt har ønsket at være en del af begivenheden, og at fejre og indvie Københavns nye multiarena.

Den 18. november er bandet aktuelle med deres tiende studiealbum "Hardwired… To Self-Destruct”.
“Hardwired… To Self-¬Destruct” er opfølgeren til ”Death Magnetic” fra 2008, der dengang toppede hitlisterne verden over. Det kommende album er produceret af Greg Fidelman, James Hetfield og Lars Ulrich, og når Metallica kommer til Royal Arena til februar, vil det således være første mulighed for at høre bandets nye materiale live i Europa, ligesom Metallica vil levere et "one off" show, specielt til lejligheden.

Lars Ulrich
”Metallica åbner den nye arena! Det glæder vi os utroligt meget til. Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, i Horsens for et par år siden, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade. Vi ses derude til indvielsen af den nye Copenhagen Royal Arena”.

Thomas Johansson, Chairman International Music Live Nation
”Det er fantastisk for os at kunne byde Metallica velkommen til åbningen af Royal Arena.”

Dan Hammer, Administrerende Direktør Royal Arena
”Når et verdensnavn som Metallica går et par ekstra mil for at åbne Royal Arena med et unikt dobbeltbrag, placerer det øjeblikkeligt Københavns nye arena i den globale elite. Vi er både stolte og ydmyge over hele bandets gestus”.


Fakta:
Royal Arena er Danmarks kommende multiarena med en maksimumkapacitet til koncerter på cirka 16.000 gæster. Arenaen, der er placeret centralt i Ørestad mellem Københavns Lufthavn og hovedstadens rådhus, er tegnet af det danske arkitekthus 3XN. Det er Realdania og Københavns Kommune, der ejer selve bygningen, og arenaen drives af et selskab under Live Nation Entertainment, som er verdens førende arrangør af live-underholdning. Der forventes mellem 60 og 80 årlige arrangementer i Royal Arena, der har fået sit navn via et tæt samarbejde mellem Royal Unibrew og arenaen.

Billetpriser: 820,- / 695,- / 450 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 30. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der er begrænsning på køb af max 4 stk. billetter per person.

Videohilsen fra Lars Ulrich

Salsplan

VIP pakke

Det vil være muligt at købe en særlig VIP pakker til Metallica.

VIP Pakker:
cidentertainment.com/events/metallica-copenhagen-2017

Der kommer VIP pakker til salg på Ticketmaster.dk også - køb her: VIP PAKKE

Vigtig information om billetsalg

Vigtig information om billetsalget til Metallica

Billetsalget starter fredag den 30. sept. Kl. 10.00.
Vi ønsker, at dit billetkøb skal være så nemt som muligt. Derfor vil vi give dig nogle gode råd, så du får den mest smidige købsoplevelse.
- Vi opretter en kø-funktion på arrangementet.
- Du får ikke en fordel af at placere dig i en kø på vores website, før billetsalget starter, dvs. før kl. 10.00. Køsiden kan være synlig før kl. 10.00, men du vil ikke blive placeret i selve køen til billetsalget før kl. 10.00. Du kan altså ikke reservere en plads i køen ved at have én eller flere browsere åbne på Ticketmaster.dk før kl. 10.00.
- Der er ingen garanti for billetter, selvom du er medlem af eventuelle fanklubber m.v. Koncerten kan stadig blive udsolgt.
- Hvis du opdaterer siden (med Refresh/F5) i din browser, mister du din plads i køen. Du kan også miste pladsen, hvis du åbner flere browsere på samme computer.
- Der kan blive udsolgt, selvom du står i køen.
- Sørg for at have dit betalingskort klar, før salget starter.
- Sørg også gerne for, at din browser er up-to-date, herunder Java og Flash.

Afhængig af efterspørgslen og antallet af udbudte billetter vil du som kunde kunne opleve, at der umiddelbart ikke er flere ledige billetter at finde. Meddelelsen "Ingen ledige billetter for tiden" kan på særlige arrangementer indtræffe efter blot ganske få minutter. På dette tidspunkt er alle transaktioner dog ikke nødvendigvis gennemført. Generelt har du som køber på Ticketrnaster.dk 15 minutter til at gennemføre dit køb. Konsekvensen heraf er, at nogle transaktioner inden for de 15 minutter opgives, eller at tiden løber ud, og at de pågældende billetter derfor bliver ledige i systemet igen. Vi kan derfor i realiteten uofficielt have udsolgt flere gange i denne periode. Denne proces forlænger helt naturligt den samlede tid, det tager at sælge alle billetterne til arrangementet og derfor også den tid, du som kunde risikerer at skulle stå i kø, før du får billet eller før, de desværre får en meddelelse om, at alt er udsolgt.

Så snart alle billetter er solgt og transaktionerne gennemført, melder vi ud, med accept fra den pågældende arrangør, at arrangementet er udsolgt. I enkelte tilfælde bliver der oprettet en venteliste. Tilmelder du dig ventelisten, forpligter du dig ikke til at købe billetter. Dog er ventelisten samtidigt ikke er en garanti for at få billetter. På samme vis beder vi dig være opmærksom på, at eventuelt medlemskab af fanklub, forsalg og lignende ikke garanterer dig billetter - men naturligvis kan være en fordel.

Læs mere om store salg her

Vigtig information

KONCERTEN ER UDSKUDT

SE YDERLIGERE INFORMATION