Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

METAL SPEEDWAY LEAGUE - Region Varde - Grindsted

21 jun
2017
ons
19:00

Hennevej 35 6855 Outrup

Salgsperiode:
Start man, 03/04/17 17:00
Slut ons, 21/06/17 16:00

Information

Information

Ståpladser

Børn under 15 år ifølge med voksne har gratis adgang.

Kørestolsplads inkl. 1 ledsager sælges via Ticketmaster Billetnets Kundecenter på tlf. 7015 6565. Ledsagerkort skal forevises ved indgangen

Læs mere på http://www.outrup-speedway.dk/

Arrangør
Region Varde Elitesport, Hennevej 30, 6855, Outrup, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • Ståpladser

    110,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Aflysnings Information

§1 - Aflysning af arrangement og Force majeure
Ved aflysning af et arrangement grundet vejrlig eller andre hændelser, som er ude af arrangørens kontrol. Der ydes ingen refusion på billetten eller andre omkostninger der måtte have været ved at deltage i arrangementet, såsom rejseudgifter eller overnatninger. Ved andre hændelser forstås eksempelvis strejke, lockout, oversvømmelse, brand, epidemi, krig, revolution, civil opstandelse eller lignende.

§2 - Aflysning af et løbsarrangement som er påbegyndt
Såfremt et arrangement er påbegyndt, men bliver aflyst inden resultatet af dommeren kendes gyldigt, kan billetten bruges til den nye dato for det samme arrangement. Billetten kan under ingen omstændigheder refunderes. Ej heller andre udgifter, der er afholdt ved deltagelse i arrangementet, såsom rejseudgifter eller overnatninger.

§3 - Aflysning af et løbsarrangement på den nye løbsdato efter aflysning.
I tilfælde af et arrangement med den ny løbsdato bliver aflyst igen fordi det ikke kan gennemføres i henhold til ovenstående forhold, gælder at billetten kan bruges til et hvilket som helst løb i løbet af sæsonen.

§4 - Det vil til enhver tid være billetten, der er dokumentation som adgangstegn til den samme match, på den nye dato. Det er billetindehaverens ansvar at opbevare billetten forsvarligt.

§5 – Varde Motor Arena i Outrup er hash-, narko- og våbenfrit område. Alle mad- og drikkevarer konfiskeres ved indgangen. Flasker og dåser må ikke medbringes. Hunde har ikke adgang til pladsen. Opsætning af telte og pavilloner er ikke tilladt. Overtrædelse af ovenstående regler medfører bortvisning.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Vigtig information

VIGTIG INFO

Læs information ang. udsætning og aflysning i fanen 'Yderligere information'