Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Mànran

26 okt
2017
tor
20:00

Håndværker Torv 1 7700 Thisted

Salgsperiode:
Start tir, 02/05/17 14:00
Slut tor, 26/10/17 19:00

Information

Information

Unr. ståpladser

Mànran på Danmarksturné
I sommeren 2016 væltede skotske Mànran Tønder Festivalens publikum omkuld med deres unge, energiske tilstedevær og en unik musikalsk blanding af skotsk trad og ditto instrumenter, dygtigt blandet med funk, jazz og rock. Publikums begejstring for bandet blev kun overgået af bandets begejstring for Danmark og det danske publikum, og derfor vender de nu tilbage med en efterårsturne i Danmark i forbindelse med deres 2. album ”An Dà Là”.

Som få andre bands evner Mànran at skabe en fest og en uforlignelig musikoplevelse såvel for den unge hipsterstuderende med de store briller, som det funky grå guld. Om det er med fuld smæk på eller i den stille ballade, vikles publikum ind i bandets enestående lydunivers, centreret omkring de traditionelle instrumenter i skøn forening med en rytmesektion af bas og trommer, der får hjertet til at springe et par slag over.


Læs mere

Arrangør
Spillestedet Thy, Plantagevej 18, 7700, Thisted, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    150,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu