Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Macy Gray

03 mar
2017
fre
20:00

Musikkens Plads 1 9000 Aalborg

Salgsperiode:
Start fre, 07/10/16 10:00
Slut fre, 03/03/17 20:00

Information

Information

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Arrangør: Musikkens Hus

Koncertsalen - Dørene åbnes kl. 19.30

Kørestolspladser er inkl. gratis ledsager og sælges via Musikkens Hus på tlf. 6020 3000.

Læs mere på musikkenshus.dk

Koncertsalen

Arrangør
Musikkens Hus Aalborg, Musikkens Plads 1, 9000, Aalborg, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    380,00 DKK

  • B

    380,00 DKK

  • C

    300,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangementsinformation

Macy Gray
Stripped

Albumaktuelle Macy Gray gæster Musikkens Hus, som det eneste sted i Danmark, når hun til foråret turnerer med sit seneste album ”Stripped”.

Du kender helt sikkert ”I’ll Try” fra debutalbummet ”On How Life Is” og ”Sweet baby”, som Erykah Badu gæster på albummet ”The ID”. Begge numre findes i helt nye versioner sammen med en række nye numre på ”Stripped”, hvor Gray kæler for tonerne med sin sprøde soulstemme i de jazz- og bluesinspirerede arrangementer.

Den amerikanske soulstjerne gæstede sidst Danmark i 2014 på Posten i Odense, og dengang skrev GAFFA flotte ord om hendes præstation:

”Macy Gray forfører hele tiden forsamlingen og råber "sexy people", hver gang hun kan slippe af sted med det. Hun inddrager konstant publikum, og jeg må indimellem tage mig sammen for at få skrevet ned, hvad der sker, når de funky rytmer sætter kroppen i gang. […] og én ting er sikkert: Macy Gray mestrer at levere et fantastisk show, som publikum får lov til at være en del af.” GAFFA, Posten, 28. juni 2014

Glæd dig til at opleve en af verdens sprødeste stemmer, når Macy Gray indtager Koncertsalen og deler ud af sine vokale lækkerier.

Om Macy Gray
Natalie Renee McIntyre – bedre kendt som Macy Gray er beviset på, at det kan betale sig at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Allerede som teenager skrev hun sange for andre artister, og da én af disse pludselig ikke dukkede op til en demosession, indspillede hun sangene selv, selvom hun ikke var så vild med sin karakteristiske stemme. Numrene spredte sig i musikmiljøet i Los Angeles, hun opfandt sit kreative alias, Macy Gray, og landede i 1998 en pladekontrakt hos Epic. Da alle kunne synge med på ”I’ll Try” året efter tog hendes musikkarriere for alvor fart, og hun vandt en grammy for ”Best Female Pop Vocal Performance” for netop dét hit.

Siden da har Macy Gray bevæget sig i flere kunstneriske retninger; hun har medvirket i flere film som Training Day og Spiderman, ligesom hun har været medforfatter til en animeret tegnefilm. Musikalsk har Macy Gray også søgt i flere forskellige retninger. Hun har blandt andet genindspillet Stevie Wonders ikoniske album ”Talking Book”, ligesom hun har fortolket Metallica-hittet ”Nothing Else Matters” i en jazzet version.

Find billetter

Vis interaktiv salsplan

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 50