Dansk | English

Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Little Mix

05 jun
2017
man
19:30

Julius Andersens Vej 3 2450 København SV

Salgsperiode:
Start fre, 25/11/16 10:00
Slut man, 05/06/17 19:30

Information

Information

Little Mix Glory Days Tour

Support: The Vamps

Læs mere om koncerten under "Yderligere information"

Har du allerede købt standard billet, kan du opgradere til VIP billet ved at kontakte Ticketmaster på tlf: 7015 6565, der er begrænset antal VIP pakker i salg.

Ståpladser.

Dørene åbnes kl. 18.00.

Læs mere på www.livenation.dk

Arrangør
Live Nation, Frederiksberg Alle 3, 1790, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • STÅPLADS

    390,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements information

PIGERNE HAR TILFØJET FLERE DATOER TIL DERES TOUR NÆSTE ÅR, OG DANMARK ER HELDIGVIS KOMMET PÅ TOURPLANEN.

Verdens største girlband Little Mix, tager på en ny arena tour til efteråret 2017, men først besøger de Danmark, og vil give Valby Hallen en girlpower make over, mandag 5. juni (Grundlovsdag).

Siden 2011 har Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall etableret sig som et af britisk popmusiks stærkeste acts. Med deres nye album ”Glory Days”, og førstesinglen- den pragtfulde og flabede ”Shout Out To My Ex”, bliver det faktum kun endnu mere indlysende.

Signatur hits så som ”Move”, ”Wings” og "Black Magic"- sidstnævnte var deres tredje britiske chart-Topper, der tilbragte tre uger på toppen af den britiske hitliste sidste sommer - har hjulpet det nummer ét sælgende girlband med at score over en milliard YouTube og VEVO views verden over, sideløbende med massiv tournéren i Storbritannien, Australien, Japan og USA - hvor deres debutalbum slog en rekord Spice Girls har holdt i næsten to årtier.

På mange måder, var det deres tredje album, ”Get Weird” fra 2015, der var det egentlige vendepunkt. Det udkom i den enormt konkurrenceprægede november måned og stormede ind på den britiske hitliste som nummer 2, tilbragte resten af det pågældende år i top ti og i august 2016 var albummet blevet det bedst sælgende album i deres karriere. Selv på nuværende tidspunkt er det stadig placeret i top ti over bedst sælgende albums i 2016, med et større salg end f.eks. One Direction, Sia og Rihanna. Snarere end at se deres karriere stagnere eller begynde en nedadgående kurve med hvert album, går Little Mix mod den tendens, som man ofte ser ske for de mere typiske popacts.
Deres vilde succes betød også at de kunne tage ud på endnu en arena tour, denne gang med utrolige 60 shows i hele Europa (inklusiv yderligere to udsolgte koncerter i Londons O2 arena), Australien og Asien, og sælge over 500k billetter.

Popbands som Little Mix ser man ikke ofte. De vokser sig bedre og dristigere med hvert nyt album, og deres rejse er først lige begyndt. Se den fulde The Glory Days Tour 2017 tournéplan på www.little-mix.com

VIP pakker

Se VIP pakkerne : HER

Har du allerede købt standard billet, kan du opgradere til VIP billet ved at kontakte Ticketmaster på tlf: 7015 6565, der er begrænset antal VIP pakker i salg.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Valby Hallen

Valby Hallen