Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

KAKKMADAFAKKA (NO)

14 okt
2017
lør
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tir, 09/05/17 10:00
Slut lør, 14/10/17 20:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    205,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Højenergisk indiedisco og alternativ pop fra Kakkmaddafakka
Kom til en gedigen, charmerende popfest, når det driftssikre, norske band Kakkmaddafakka spiller deres festglade indiepop i Store VEGA den 14. oktober.

Kakkmaddafakka er et af Norges mest succesfulde bands inden for de seneste år. Bandet, der stammer fra Bergen, er en del af den såkaldte Bergen-scene sammen med navne som Erlend Øye, Röyksopp, Kings of Convenience og Kygo.
Bandet blev dannet tilbage i 2004, da medlemmerne kun var mellem 15 og 18 år. Nu 10 år senere har gruppen udgivet fire studiealbums og turneret verden tyndt.

Nye sider af indiepoppen
Kakkmaddafakkas musik bliver ofte beskrevet som indiedisco, men med singlen “Galapagos” fra 2016 viste bandet nye sider af deres festglade indiepop.

”Galapagos” er fra albummet KMF, der kredser om familien, venner, kærlighed og tabet af sidstnævnte. Erlend Øye har produceret de foregående to albums, men med KMF har bandets medlemmer og de to brødre Axel og Pål Vindenes selv siddet i producerstolen:

“Erlend tror på, at man som musiker skal være ærlig og kun skrive sange om, hvordan du virkelig har det og dernæst præsentere det så ærligt som muligt for lytteren. Vi har måske eksperimenteret med vores lyd en anelse, men vi har fulgt det grundlæggende princip fra Erlend. Det er stadig os, der skriver sange om Bergen og indspiller det live i studiet. Det er ægte.”, fortæller Pål Vindenes.

2016 var et fantastisk år for bandet med store koncerter på SPOT og Roskilde Festival, samt en stuvende fuld sal i Store VEGA. Bandet udgiver deres første single fra et kommende album inden sommeren og tager i den forbindelse på en længere Europa-turné.

Video

Kørestole

Kørestole sælges som almindelig plads.

Ledsagere til handicappede skal ligesom den handicappede købe billet til koncerten eller arrangementet i VEGA. Sørg derfor altid for at købe din ledsager en billet, når du skal til koncert i VEGA. Køb den gerne samtidig med, du køber din egen billet, så du er sikker på, at koncerten ikke i mellemtiden bliver udsolgt.

Læs mere på www.vega.dk

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu