Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

IRAH (DK)

07 okt
2017
lør
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 06/04/17 10:00
Slut lør, 07/10/17 21:00

Information

Information

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    190,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Ceremonielle synth-udladninger fra fremadstormende IRAH
Danske IRAH skaber med deres sfæriske synth-pop eftertænksomme, åndelige forløsninger. Den 7. oktober kan du opleve, hvordan IRAH indkapsler Lille VEGA i åndelige mantraer.

IRAH udgav sidste år deres anmelderroste ep Into Dimensions, der spredte bandets popularitet som en steppebrand og resulterede i en række Danmarksturneer som support for bl.a. Blaue Blume, Liss, Kentaur. Plus duoen var en del af VEGAs udvalgte 2017. Siden er det gået stærkt for IRAH og i starten af 2018 udgiver de deres debutalbum.

Den Københavner-baserede duo bestående af sangerinden Stine Grøn og pianist Adi Zukanovic spiller alternativ pop inspireret af alt fra traditionel ceremoniel musik til moderne melodisk sangskrivning. Bandet tager lytteren med ind i et sfærisk univers af insisterende trommebeats og atmosfæriske synthflader. Sangerinden Stine Grøn behandler på elegant vis emner som kærlighed og menneskets plads i universet med sin smukke, krystalklare vokal.

Into Dimensions blev indspillet under helt særlige rammer i det gamle, stemningsfulde Funkhaus Berlin. Det er den tidligere østtyske statsradiofoni, der i dag huser en masse lydstudier. Stine Grøn fortæller:

”Stedet var i gang med at blive renoveret, hvilket betød, at vi var de eneste, der var der. Det var en ekstremt stemningsfuld oplevelse, som var vi rejst ind i en anden tid. Udenfor blomstrede sommeren. Det var magisk at indspille musik i de omgivelser”.

Stine Grøns smukke vokal er altid i fokus, men der er en magisk intuitiv interaktion mellem synth, trommer og vokal, som gøre deres intense, fyldige lyd ganske særlig. Bandet finder kreative kraft i deres åndelige bevidsthed. Deres musik har en helt unik evne til både at skabe en følelse af sammenhold med publikum, samt en følelse af at være en del af noget større.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu