Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

Infernal (DK)

22 dec
2017
fre
21:30

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 06/04/17 10:00
Slut fre, 22/12/17 21:30

Information

Information


Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 25,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Arrangør
VEGA Musikkens Hus, Enghavevej 40, 1674, København V, Danmark

Maks. antal billetter 10
  • A

    225,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Kalinka! 20 år med hits og fest
En af de mest konsistente og dynamiske duoer i nyere, dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné. Kom med til et hårdt pumpende og energisk show, når Infernal-karavanen ligger vejen forbi Store VEGA den 22. december.

Infernal har nøje planlagt et unikt show, sprængfyldt med power og pophits, der viser duoens lange musikalske rejse. De hylder de mange fans, der igennem årene trofast har stået foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka" . Gennem de sidste 20 år har Infernal udgivet op mod 30-hitsingler, så de kommer med et overflødighedshorn af velkendte, dansable hits.

Paw og Lina mødte allerede hinanden som teenagere og musikken blev hurtigt et vitalt omdrejningspunkt for de to venner, der har været et uadskilleligt makkerpar i to årtier. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin. Grænserne blev brudt med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener.

Infernal udgiver i de kommende uger to nye singler, der på hver sin måde fejrer Infernals flotte jubilæum. De to singler ”Weigtless” og ”Holding On” henter inspiration fra hvert årti Infernal har eksisteret.

Infernal har på det kommende album hentet inspiration fra en række udefrakommende musikere og producere. Duoen følte, at lyden var løbet fra dem og derfor begyndte de at deltage i sangskriver-camps med folk, der tidligere har arbejdet med navne som Rihanna og Sam Smith. De nye inputs har resulteret i en lyd, som er mere tropical house, end hvad vi ellers har hørt fra duoen.

Infernal udgav ved udgangen af 2016 singlen ”Hurricane”, der var duoens første i fire år. Den varslede Infernals genkomst på den scene, som de har betrådt med største selvsikkerhed i de sidste tyve år.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu