Hjælp med at bekæmpe automatiserede programmer

Vi gør alt, hvad vi kan, for at beskytte dig og vores website mod spam, virus, robotter m.v. Tryk på boksen "Jeg er ikke en robot" for at fortsætte dit billetkøb.

Der opstod en fejl. Prøv at refreshe siden.

Dine billetter er muligvis stadig tilgængelige. Tryk på knappen 'Hent igen' herunder og prøv igen.

INFERNAL

11 nov
2017
lør
22:00

Havnegade 18 5000 Odense C

Salgsperiode:
Start tor, 06/04/17 10:00
Slut lør, 11/11/17 22:00

Information

Information

Dørene åbner kl. 20:00
Ståpladser

Kørestolsbrugere er inkl. ledsager (med gyldigt ledsagerkort) og skal købes hos Ticketmaster Servicecenter på tlf. 7015 6565.

Intet separat handicapområde

Læs mere

Arrangør
JVB LIVE, Ørbækvej 350, 5220, Odense SØ, Danmark

Maks. antal billetter 50
  • A

    275,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements info

Infernal fejrer 20 år med nogle af dansk pop- og dancemusiks fedeste hits med den vildeste Katinka-fest, du har oplevet til dato. Glæd dig til en tur ned af Memory Lane med masser af power i cool omgivelser den 11. november på DOK 5000.
En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed.
Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det #InfernalRiverPissetNed tour. Det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt!
Til touren har Infernal designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.
Der er med andre ord lagt i ovnen til et giga-party med fuld tryk på fra start til slut, i de fede lokaler på Odense Havn.
Vi ses i DOK 5000 til INFERNAL!

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedste ledige pladser til dig, tryk på "Find billetter"-knappen herunder. Du kan også selv vælge priskategori og sektion.

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu